2777
2789

راستش میخواستم بخونم برا کنکور ارشد

متاسفانه باید برم یه شهر دیگه🥲برا ادم متاهل سخته واقعا شرایط رفتن و ندارم💔

شرایط روحیشم ندارم البته

روزایه تعطیل کلا بیکارم

بقیه روزها هم نهایت یه ۲ ساعت بیرون باشگاه

بقیش یجا افتادم

هیچکاری ندارم🥲 بنظرتون چیکار کنم

کتاب دوس دارم بخونم ولی کتابی بتونم باهاش ارتباط بگیرم

بنظرتون چیکار کنم اهل شغل ازادم نیستم

فقط زمانی بتونم شغلی مرتبط به درس خودم رو راه بندازم یکی دوسال اینده

پیشنهاد بدین♥️یکاری بتونم تو خونه انجام بدم

💍♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش تعطیله گاهی واسه تفریح هم میرم دانشگاه 😂

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

مهمونی دعوتموسط حموم برقا رفهمین جوری نشستم تا برقا بیاد

وای😂من خواستم برم مهمونی برف میومدددد تو حموم برقا رفت

موهامو بزور با بخاری خشک کردم وزی وزی شده بودم پوستم یخ و خشککک😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️

💍♥️

روزای جمعه اگر هوا خوب بود میرفتیم بیرون دیگه تو خونه ایم عصر میریم بیرون خرید. فیلم می‌بینیم مثل همیشه کار خاصی نمی‌کنیم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

وای خدا لعنتشون کنه. اینجوری شدم خیلی بده 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

باید در نظر داشته باشی کی برقا میرن 

همش تعطیله گاهی واسه تفریح هم میرم دانشگاه 😂

آوا 😂😂😂

باید در نظر داشته باشی کی برقا میرن

والاه همیشه ۱۲ ۱۲و نیم یا نهایت ۱ میرفتن منم دیدم ۱ نرف رفتم دوش نگو ۱ و نیم میره😐

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

من شونه و پد و بلندرها و براش های آرایشیمو میشورم یکم جارو دستمال میکنم ابروهامو تمیز میکنم اینطوری برای شنبه آمادگی بیشتری دارم😑

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕