2777
2789
عنوان

چه بهانه بیارم برای شوهرم

297 بازدید | 19 پست

هروقت با شوهرم میریم خونه مادر شوهرم باید مادرش ی کرمی حالا به هر طریقی بریزه منو بی شخصیت کنه حالا اینا بماند من دوست ندارم با این رفتارهای ک داره باهاشون رفت آمد کنم برای همین دیر ب دیر اگر تازه دعوت کنه میریم تو این هفت ماه ک حامله بودم اصلا هوای منو شوهرمو نداشت نگفت تو حامله ای غذا برات درست کنم یا خودش بگه شام یا ناهار بیا اینجا منم خدایی چقدر خونه مامانم برم خوب هرچیزی حدی داره  همش زنگ میزنه مامانم شام بیاید یا امروز غذا درست کردم بیا 

گاهی وقتا هم ک میرم خونه مادرشوهرم چون اون رفتارارو داره میگم به جهنم نخواستم نه شام نه ناهار نه حتی سر زدن بیام خونت چون هروقت با شوهرم دعوام میشه شوهرم  اصلا یا هیچی نمیگه یا همش فقط داد بیداد می‌کنه 

سر همین دوست ندارم برم 

با این حال خانوادش دوست دارن همش بری فقط سر بزنی چندوقت ی بار یا پدر شوهرم یا مادر شوهرم زنگ میزنن که بیاید خونمون چرا نمی‌آید منم الکی میگم باشه چشم میایم حالا یا وقتی گوشی میدم دست بچم به بچم میگن به بابات بگو بیارتت خونمون 

شوهرم هم جدیدا با اینکه یک ماه نیم نرفتیم دوسه بار تاحالا گیر داده ک بریم ی سر خونه مادرم منم میگم فعلا حالم بده ی روز دیگه واقعا موندم دیگه چ بهانه ای بیارم چون حامله هستم حوصله ندارم برم مادرش کرم بریزه منم با شوهرم به اختلاف میفتم تو این دوران حاملگی اذیت دارم میشم با این رفتاراشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگیم والا هم دلت میخواد بری هم دلت میخواد نری ...

ببین خودت چند چندی با خودت ...

اگه میخوای بری برو اگه نه هم که نه 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

به ارتباطتت با خانواده همسرت ندارم

خدای حامله میشید چرا انتظار دارید عالم و ادم دست به سینه تون باشن

به هیچ کس ربطی نداره شما قراره بچه داری بشی

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

اسی چرا خودت غذا درست نمیکنی و میری خونه مامانت مگه استراحت داده دکتر بهت؟

خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !

منم از این جنگ اعصاب ها دارم  وقتی میزی تیکه میندازه اعصابت بهم میخوره وقتی نمیری میگن نکاه کن نیومد بهمون سر بزنه ولش کن بگو حالم خوب نیست همش مخوام بالا بیارم بگو حال ندارم دکتر گفته استراحت مطلق اصلا تکون نخورم از جام به شوهرت بگو این چند وقته حاملگی رو مادر شوهرت اذیتت نکن شوهرت بده به مادرشوهرت تذکر بده اگر بلده که هیچ مردی بلد نیست🤦‍♀️

به ارتباطتت با خانواده همسرت ندارمخدای حامله میشید چرا انتظار دارید عالم و ادم دست به سینه تون باشنب ...

اینم هست دوستمون راست میگه اگر خالت خوبه اوکی هستی خونه کسی نرو خودت غذا تهیه کن به همسرت بگو دیکه اونم خودشو جمع جور کنه باید ازت بیشترمراقبت کنه 

اسی فقط تاپیک زد و رفت😐😐😐

خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !