2777
2789

اگه دانشگاه ارادی هیکلت اسکینیه و زیاد پاهای توپری نداری کلا به هیچیت گیر نمیدن راحت برو بیا

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

برا ما درخدی ک باسنو بپوشونه کافیه

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دانشگاه ارادی هیکلت اسکینیه و زیاد پاهای توپری نداری کلا به هیچیت گیر نمیدن راحت برو بیا

همه موردارو هستم ولی ی بارونی پوشیدم خیلی بهم گیر دادن البته اون خدایی زیاد کوتاه بود 

دقیقا من همه این ویژگی هارو دارم ولی بهم گیر دادن 🤣

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
ازادی؟

نه دولتی

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

دقیقا من همه این ویژگی هارو دارم ولی بهم گیر دادن 🤣

ای باباااا جای ما گیر نمیدن اصلا بستگی به حراستیا هم داره 👩🏼‍🦯😂😂

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                
ای باباااا جای ما گیر نمیدن اصلا بستگی به حراستیا هم داره 👩🏼‍🦯😂😂

من یه ترم با یه لباس میرفتم بهم گیر ندادن 

ولی ترم بعد گیر دادن 😐

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

فاق شلوار مشخص نباشه  تا باسن کافیه 

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

بستگی به دانشگاهت داره یه سری دانشگاه‌ها حراست خیلی گیر میده یه سری‌ها زیاد گیر نیستن

تو یه دانشگاه یکسان ممکنه یکی اون روز حراست سر راهش باشه بهش گیر بده یکی نه

تو حد متوسط بپوش نه چیزی که خودت دوست نداری نه چیزی که احتمالش زیاده گیر بدن

الان که زمستونه پافر و هودی و بارونی و کاپشن مناسبه 

برای بهار و تابستون مانتو 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم