2777
2789
عنوان

تاقبل ازدواج

513 بازدید | 45 پست

بیشتریا دوست دارن ازدواج کنن فکر میکنیم اسونه مثل تو فیلماست بعد ک میای تو زندگی میبینی چقدرچالش داره چقد خونه بابای ادم راحتره 

🫂🙂سردرگم در هیاهو

دقیقققققققااااااامن الان حاضرم برگردم ب عقبهیچوقت ازدواج نمیکردمهیییییچووووقتخیلی روحیمو باختم دیگ ا ...

من همیشه حس میکنم خودمو محدود کردم تو قفسم 

🫂🙂سردرگم در هیاهو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه والا من اینجوری نیستم هردو جا راحت بودم بلکه الان راحتتر چون خونه پدرم هرچقد پدر مادر فرشته بودن داداش و زنداداش گوه خور داشتم ک رواعصاب بودن درکل ب انتخاب و نوع زندگیه یچیز کلی نی

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛 ❌️درخواست نده مرتیکه زبون نفهم❌️

خب مشخصه خونه پدر راحت ترهچون آدم با ازدواج مسئولیت جدید قبول میکنهو مسئولیت پذیری سختی هم داره

جدا از مسئولیتش چالش هایی ک داره خانواده شوهر رو ک دیدی چقد تاپیک ازش هست 

🫂🙂سردرگم در هیاهو

نه والا من اینجوری نیستم هردو جا راحت بودم بلکه الان راحتتر چون خونه پدرم هرچقد پدر مادر فرشته بودن ...

اره خب ولی من این حسو نداشتم کارمو از دست دادم همیشه بی پولم!کار گیرم نمیاد! کلی چالش داشتم  فعلا تو دوران خیلی سختیم

🫂🙂سردرگم در هیاهو

اره خب ولی من این حسو نداشتم کارمو از دست دادم همیشه بی پولم!کار گیرم نمیاد! کلی چالش داشتم فعلا تو ...

عزیزم انشالله زندگی باب دلت میشه 

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛 ❌️درخواست نده مرتیکه زبون نفهم❌️

من الان خیلی خواستگار دارم ولی واقعا دلم نمیخواد ازدواج کنم همش دارن بهم فشار میارن که سن ت رفته بال ...

ازدواج بد نبست اگر اصولی باشه و با کمک مشاور و طرف ادم خوبی باشه و ادا اصول نیاد خیلیم خوبه

🫂🙂سردرگم در هیاهو

جدا از مسئولیتش چالش هایی ک داره خانواده شوهر رو ک دیدی چقد تاپیک ازش هست

دقیقا ادمهای جدید اضافه میشه به دایره روابط و باید اونها هم مدیریت کرد 

و خصوصا مادرشوهر که تاثیری زیادی میتونه تو زندگی مشترک داشته باشه واقعا مدیریت میخواد