2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نه ادم عاشق این کارو نمیکنه

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤‏

الان مردای متاهل هاهم دارن خیانت میکنن.

اونوقت شما ازکسی میگی که قصدازدواج داره

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

نهرادمی وقتی واقعا عاشق باشه هیچوقت خیانت نمیکنهگاهی هم ب عشق ربط نداره و ذات اون ادم بد و هول و هرز ...

دقیقا حالا اگر با یکی فاب باشه باهاش خونه خالی هم بره رابطه جن*سی هم داشته باشه این چی یعنی واسه سو استفاده اینو میخواد؟ محبتی ک میکنه بهش از سر چیه؟ 

دقیقا حالا اگر با یکی فاب باشه باهاش خونه خالی هم بره رابطه جن*سی هم داشته باشه این چی یعنی واسه سو ...

هوسه اینایی ک میگی

ن عشق برای ازدواج

شوارم همیشه میگ مردی ک یکیو دوس داشته باشه فقطططط میبرش محضر

هرچی غیراین باشه عشق نی

ک بخاد خارج قوانین س.ک.س کنن و بگ برا ازدواج‌میخامت یا عاشقتم

دقیقا حالا اگر با یکی فاب باشه باهاش خونه خالی هم بره رابطه جن*سی هم داشته باشه این چی یعنی واسه سو ...

خب عزیزم ما اون پسر رو از کجا بشناسیم که داره سوء استفاده میکنه یا نه همه‌چی ممکنه

پسرجماعت ممکنه یکیو دوست داشته باشن ولی در عین حال از بقیه هم خوششون بیاد هیچی غیرممکن نیست

اوم اینم درسته 

ولی همچین پسری و باید بزنی تو دهنش وقتی انقدر هوله 

بعدم خوشش اومدن تا اینکه بره ببوسه و ... خیلی فرق میکنه

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤‏