2777
2789
عنوان

فقط خانمای شاغل کدبانو بیان

145 بازدید | 28 پست

حدودا چه روزایی تمیزکاری و مرتب کردن خونه رو انجام میدین و هربار چه مدت زمانی رو بهش اختصاص میدین

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

من شاغلم ولی خونم همیشه تمیزه چون نمیزارم تلنبار بشه

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

خب همون رازشو میخوام بدونم

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر روز تقریبا بیشتر پنج شنبه ها که زود تعطیل میشم گاهی تا ۲ و ۳ شب تمیز کاری میکنم و یکم غذای فریزری درست میکنم حالا میخوام پس انداز کنم جارو رباتیک بگیرم از دست جارو کردن راحت شم 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

مثلا جارو برقی و تمیزی گاز و سینک و سرویس و ... هرچن وقت یبار انجام میدی؟

خب همون رازشو میخوام بدونم

خب نمیزارم کارام بمونه مثلا بعداز پخت غذا گازو تمیز میکنم سه دقیقه زمان میبره ظرفا تا درمیاد میشورم 

جارو وگردگیری هفته ای دوبار دارم 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
هر روز تقریبا بیشتر پنج شنبه ها که زود تعطیل میشم گاهی تا ۲ و ۳ شب تمیز کاری میکنم و یکم غذای فریزری ...

چه جالب

پس ینی فقط پنج شنبه ها چند ساعت درسته؟

رباتیک روی قالی هم کار میکنه؟

آره یه حالت بخار شو هم داره برای روی سرامیکا اون قسمتش خوبه البتا مدلاش فرق داره اینی که مزگم ۴۰ و خورده ایه 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

هر روز تقریبا بیشتر پنج شنبه ها که زود تعطیل میشم گاهی تا ۲ و ۳ شب تمیز کاری میکنم و یکم غذای فریزری ...

ببخشید اشتباه خوندم هرروزم هست

۵شنبه ها تمیزی اساسب میکنم در طول هفته فقط سطحی 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

مثلا جارو برقی و تمیزی گاز و سینک و سرویس و ... هرچن وقت یبار انجام میدی؟

سرویس هفته ای دوبار حمام هفته ای یکبار 

سینک هربار ظرف میشورم گاز روزانه 

اتاق خواب رو هفته ای یکبار خودم دست می کشم

آشپزخونه رو هم دو سه روز یکبار جمع و جور می کنم

مابقی خونه رو هم یه خانمی هفته ای یکبار و اگر مهمون داشته باشم فردای مهمونی میان و تمیز می کنند

کلا هم خیلی خونه م ریخت و پاش نیست. همسرم به این موضوع خیلی حساس هستند و خودشون هم مدام یه دستشون به خونه ست

هرروز خدا جارو میشکم بچه میرزن می پاشن

چه سخت هرروز جارو 🤕