2821
2789
نوشهر کلا زیباست چون دریا و جنگل خیلی نزدیکن منطقه سیسنگان که ی جاده دریا جنگل کوه بهم وصل شدن بقیه ...

خیلی عزیزی که توضیح کامل نوشتی و وقت گذاشتی. حتما از توضیحاتت برای انتخاب شهر استفاده میکنم

گفتی 😍 واقعا نیاز دارم اصلا اون مسیر تو ماشینم باشم حالم خوب میشه ویو کوه و دریا جنگل می بینم برم ج ...

میدونی من بوی مزرعه برنج تابستون که میشه دیوونم میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با شوهرم اولین باره میخوایم شمال بریم دوست دارم تو انتخابم اشتباه نکنه. و خاطره قشنگی شه وقتی پیر شد ...

قلعه رودخان و سوباتان و گیسوم و تالاب انزلی وووو خیلی های دیگه،، گیلان منظرش بکرترو جذابترو گردشگرتره.. 

اشتباه چرا گوگل سرچ کن گیلانو پشیمون نمیشی جانم.. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
میدونی من بوی مزرعه برنج تابستون که میشه دیوونم میکنه

سمت ما ساری قایمشهر  شالیزار زیاده ولی من اذیت میشم بوش سنگین میشه برام دم میکنه غروب اون سمت نوشهر اینام شالیزار داره ولی خیلی کمتره سمت گیلان بیشتره 

سمت ما ساری قایمشهر شالیزار زیاده ولی من اذیت میشم بوش سنگین میشه برام دم میکنه غروب اون سمت نوشهر ...

خوشبحالت که شمالی هستی.  من شمال دنیا نیومدم، دلم میخواست دانشگاه شمال برم نشد، اخرش هم شوهر شمالی نکردم نشد که بشه

خوشبحالت که شمالی هستی. من شمال دنیا نیومدم، دلم میخواست دانشگاه شمال برم نشد، اخرش هم شوهر شمالی ن ...

من باز همونجاهایی ک گفتم می پسندم 

سمت ما شلوغه بعد باید از شهر خارج شی بری سمت جنگل یا دریا همیشه هم ک خب نمیشه ولی اون سمت نوشهر خیلی خووووبه همه چی باهم داری 

شمال که میری یه هفته تموم میشه دلت میخواد یک روز یک روز تمدیدش کنی

خودم شمالماااا، آستارام چسبیدم به دریا و کوه و جنگل و طبیعت و همون حیران زیبای شمال💜💜💜

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز