2777
2789
یکی که از همه بهتره و اقامتگاه خوب هم بگی عالیه میشه. ممنون بابت نظرت مهربون

نمک ابرود تله کابین رفته بودیم خوب بود 

اقامتگاه چون شمال فامیلامون هستن پیش اونا میریم معمولا ولی از نظر اقامتگاه فکر میکنم رامسر بهتر باشه 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نمک ابرود تله کابین رفته بودیم خوب بود اقامتگاه چون شمال فامیلامون هستن پیش اونا میریم معمولا ولی از ...

من تا به حال رامسر نرفتم. ولی عکس هاش رو میبینم خیلی قشنگه

رامسر مازندران رشت گیلان

اخه رشت دریا نداره و مس شهرهای خودمونه. فقط بازاراش خیلی حس خوبی داره. جای تفریحی خاصی مد نظر دارین از رشت که به خاطر اون دوسش دارین؟

ما خودمون ساری هستیم ولی خب بخوایم قشنگ حال مون عوض شه میریم سمت نوشهر چالوس متل قو نمک آبرود کندل ...

خیلی دوست داشتم یه شمالی راهنمایی کنه . ممنون عزیزم. چه قسمتی از نوشهر رو مد نظر دارین؟ و از بین تموم شهر ها که گفتی کدومش از همه بهتره؟ و این که اگر روستا های اطرافش بریم چی اونم به نظرتون قشنگه و حال خوبی داره؟

البته که گیلانننننن🌱

آستارا وحیرانش، ماسوله، خلخال و جاده الماسش، لاهیجان، شفت، فومن ووووو خیلی‌های دیگه.. 

جاهای دیدنی گیلانو سرچ کن ببین منظرشونو، بهشته بهشتتتت💚

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
اخه رشت دریا نداره و مس شهرهای خودمونه. فقط بازاراش خیلی حس خوبی داره. جای تفریحی خاصی مد نظر دارین ...

آره دریا نداره 

ولی میدون شهرداری و جو شهرش خیلی حس خوبی داره

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

خیلی دوست داشتم یه شمالی راهنمایی کنه . ممنون عزیزم. چه قسمتی از نوشهر رو مد نظر دارین؟ و از بین تمو ...

نوشهر کلا زیباست چون دریا و جنگل خیلی نزدیکن منطقه سیسنگان که ی جاده دریا جنگل کوه  بهم وصل شدن بقیه مناطق هم ساحلی هستن ک خیلی نزدیک یعنی کل مسیر دریا می بینی من خیلی خوشم میاد مناطق کوهستانی روستای کندلوس هم خیلی زیباست بافت قدیمی داره ولی خب اونجا نهایت ی روز بخوای بری میتونی فرداش بری کلاردشت بچرخی 

کلا منطقه نور تا رامسر خیلی جاهای قشنگی هست میتونی هر روز جایی بری لذت ببری مثلا الیمالات بری  یا دریاچه آویدر نوشهر  ی روز بری نمک آبرود و شهر اطراف متل قو کلارآباد بچرخی 

بازار روز نوشهرم خیلی قشنگه 

حالا گوگل کن خود عکس شهر ببین بهتر برات میاد طبیعت فوق العاده ای داره و بسیار شیکه جو آروم شادی داره میگم ما خودمون از شرق مازندران میریم اونجاها 

البته که گیلانننننن🌱آستارا وحیرانش، ماسوله، خلخال و جاده الماسش، لاهیجان، شفت، فومن ووووو خیلی‌های ...

با شوهرم اولین باره میخوایم شمال بریم دوست دارم تو انتخابم اشتباه نکنه. و خاطره قشنگی شه وقتی پیر شدیم راجبش حرف بزنیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز