2777
2789
باید بری دکتر عشقم فقط متخصص میتونه استپ وزنیو درمان کنه منم استپ کرده بودم

من متخصص تغذیه رفتم

داروهاش مسمومم کرد نزدیک بود بستری بشم بیمارستان😔

تازه این معروفترین متخصص تغذیه شهرمون بود

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

من ۷۶ کیلو بودمبا قد ۱۶۰نمیدونم الان چند کیلو هستم فکر میکنم دوسه کیلو کم شدمولی چرا خودم اینجوری دو ...

نمیدونم والا به نظرمن اصلا چاقی قشنگ نیست جدای اون بیماری ها و سختی ها قشنگ ترینو گرون ترین لباساروهم بپوشی تو تنت زشت به نظر میان

💕

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوش خبر باشی💪🏻👏🏻👏🏻👏🏻 باریکلا به ارادت آفرین به تو ادامه ادامه پشتکار ♥️😍♥️

حواست بشه تله خوراکیهای  عید و ماه رمضون و رد کنی تمومه ♥️به هر سایزی مد نظرته می‌رسی آفرین به تو دختر قوی ♥️♥️♥️💕💕🩷🩷🩷♥️♥️♥️♥️

کارما♻️ یعنی من 😇یادم‌  میره،تو یادت میره،ولی  زندگی  یه  دونه  میزنه  تو  دهنت😸که  دیگه  یادت  نره……🥳🥳🥳   

من ۱۲کیلو اضافه وزن دارم.همشم شکمیآرتروزم دارم و دیسک کمرنمیدونم چطور وزن کم کنم؟😢

۵ کیلوی اول خیلی راحت کم میشه راه طولانی نیست انقد روزا زودمیگذرن چشم روهم بزاری ۳ ۴ماه گذشته ففط باید ارادتو حفظ کنی و به نتیجه فکرکنی قند و کامل حذف کن غذاتو کم کن چربی نخور پروتئین به بدنت برسون لاغر میشی

💕

خوش خبر باشی💪🏻👏🏻👏🏻👏🏻 باریکلا به ارادت آفرین به تو ادامه ادامه پشتکار ♥️😍♥️حواست بشه تله خور ...

مرسی عزیزممم چه انرژی مثبت خوبی😍😍😍❤️❤️❤️

بوسسس

💕

من ۷۶ کیلو بودمبا قد ۱۶۰نمیدونم الان چند کیلو هستم فکر میکنم دوسه کیلو کم شدمولی چرا خودم اینجوری دو ...

منم رژیمم ولی اسکینی دوست ندارم 

به نظرم همون قدر که چاقی بده لاغری هم بده 

چون یه زمانی لاغر بودم عکسامو می بینم قشنگ نبودم اونجوری 

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰
نمیدونم والا به نظرمن اصلا چاقی قشنگ نیست جدای اون بیماری ها و سختی ها قشنگ ترینو گرون ترین لباساروه ...

باور کن خیلی شیک وجذابم

خودم نمیگما

اطرافیان همییییشه میگن

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...