2777
2789
عنوان

از انتخاب رشتم پشیمونم

216 بازدید | 13 پست

امسال دهمم رشتم انسانیه حس میکنم آینده شغلی ندارم و اینکه تاریخمم ضعیفه همش پادشاه و اینا رو قاطی میکنم  با بقیه درسا مشکلی ندارم تقریباا...انسانیم خیلی درسای حفظی داره مخم نمیکشههه دیگهه موندم چیکار کنم 

اگه یه روز قلب بفهمه که مغز به خاطرش چه دردایی کشیده به احترامش وایمیسه🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم الان حتی اکثر تجربی ها رو آوردند به فرهنگیان

اگر از الان با برنامه پیش بری بهترین رشته و دانشگاه رو قبول خواهی شد انشالله

تو فامیلمون شرایط خوب نداشت اما با درس خوندن و همت زیاد رتبه ۳ رقمی انسانی آورد و الان هم بهترین رشته و دانشگاه رو داره میخونه فرهنگیان و حقوق دانشجویی اش هم میگیره..البته که به حرف آسونه باید عمل و همت کنی

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 خ حسینی ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو

استعداد یابی برو بنظرم. الان دهمی میتونی سال بعد رشته‌ات عوض کنی ولی دقت داشته باش هر رشته‌ای سختی خودش داره و علاقه و آینده شغلی هم مهم.. با آگاهی جلو برو که پشیمون نشی

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!

اینده شغلی داره اما باید تلاش کنی و بخونی اگه حفظیاتت بده بنظرم از الان رشتتو عوض کنی بهتره چون اکثر درس ها حفظیه

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

اینده شغلی داره اما باید تلاش کنی و بخونی اگه حفظیاتت بده بنظرم از الان رشتتو عوض کنی بهتره چون اکثر ...

حفظیاتم بد نیست میدونی تو این مدرسه که نمونه دولتیه همه خرخونن من پارسال معدلم 19.80 بود ولی امسال خیلی افت کرده شده 18.60 همه میگن عادیه ولی من....

انسانی خوبه میتونی فرهنگیان بری بیشتر از بقیه رشته هابرمیدارن

فرهنگیان مخ بالا میخواد باید خیلی درس خون باشی 

یا رشتتو عوص کن برو تجربی یام همینو بخون وکیلی چیزی شو البته به عنوان کسی ک حقوق خونده بهت میگم که ب ...

وکالتو دوست ندارم روانشناسی و دبیری رو بیشتر دوست دارم ولی حس میکنم نمیتونم بخونم از یه طرفیم مدرسمون نمونه دولتیه خیلی سخت میگیرن

راستش تو سه ماه نمیتونم درسای تجربیو جمع و جور کنم...

سلام عزیزم الان حتی اکثر تجربی ها رو آوردند به فرهنگیاناگر از الان با برنامه پیش بری بهترین رشته و د ...

با برنامه ریزی نمیتونم بخونم مشکلمم همینه من شب تا صبح درس میخونم بیشتر شبا رو هم بیدارم ولی تو این مدرسمون(نمونه دولتیه) حس میکنم از بقیه عقبم پارسال معدلم 19.80 بود ولی نوبت اول شدم 18.60 اعتماد به نفسم اومده پایین البته کلاس ریاضی که تقویتی میرم زرنگ تر از اونام ولی حس میکنم تو این مدرسه تنبلم

استعداد یابی برو بنظرم. الان دهمی میتونی سال بعد رشته‌ات عوض کنی ولی دقت داشته باش هر رشته‌ای سختی خ ...

استعداد یابی چیه؟
میدونی حس میکنم تو این مدرسه تنبلم ولی پارسال معدلم 19.80 بود ولی الان 18.60 البته مدرسمون نمونه دولتیه و همه خرخونن حس میکنم پیش اونا هیچی نیستم شاید اگه برم مدرسه دولتی این حسو نداشته باشم ولی خانوادم میگن باید همین مدرسه بخونی

با برنامه ریزی نمیتونم بخونم مشکلمم همینه من شب تا صبح درس میخونم بیشتر شبا رو هم بیدارم ولی تو این ...

با مشاور خوب و آگاه پیش برو خیلی میتونه کمکتون کنه

تو زمان خیلی خوبی برای پیشرفت و درخشیدن داری اگر ازش استفاده کنی

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 خ حسینی ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو

با مشاور خوب و آگاه پیش برو خیلی میتونه کمکتون کنهتو زمان خیلی خوبی برای پیشرفت و درخشیدن داری اگر ا ...

مرسیی 

فقط یه چیزی الان دیر نیست؟ امسال تقریبا گذشته ...

مرسیی فقط یه چیزی الان دیر نیست؟ امسال تقریبا گذشته ...

نه دیر نیست تابستون باید بتونی خیلی خوب پیش بری

ایشون مشاور کنکور خیلی خوب و کاربلدی هستن و با بقیه مشاورا فرق دارن داداشم امسال باهاشون دارو قبول شد دختر عمم فرهنگیان

بهشون پیام بده henle89 ایدی روبیکا انشالله برات مفید باشه و زودتر شروع کن امیدوارم یه روز از درخشان ترین رتبه ها برخوردار بشی

برای من خیلی دعا کن قشنگم.

2790
2778
2791
2779
2792