2777
2789
عنوان

من دیشب با شوهرم دعوام شد

308 بازدید | 13 پست

میگفت میریم با مامانم زندگی میکنیم و برات خونه نمیسازم 

و من گفتم وقتی نمیتونی خونه بسازی چرا ازدواج کردی 

اونم یکی جلو بچه ها تو ماشین بهم زد

من ساعت دوازده یه استوری غمگین و خسته گذاشتم ک یه بچه گریه میکرد تو فیلم و زیرشم نوشتم( خستممم کاش تموم شه) 

با این استوری یکم اروم شدم

شوهرمم استوریمو امروز دیده و استیکر خنده گذاشته 

تازه رفت بیرون

چی درجوابش بگم؟ 

خیلی ازش بدم اومده

خودش میدونه حالمو مگ جای اون استیکر بوده ک منو مسخره کنه؟ 

استوری گذاشتن اونم اینجوری یعنی بچه بازی... 

میخوای تموم کنی زندگیتو پاشو برو طلاق بگیر 

چرا خودتو دشمن شاد میکنی؟ 

الان همه فهمیدن شما مشکل دارین 

تاپیکاتو میخونم همیشه حقیقتاً این وسط دلم برای بچه هاتون میسوزه... 

هر دوتا بچه این... 

خدا..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچوقت هیچوقت تو ماشین دعوا نکنهرچیم گفت هیچی نگو حرفتو بعدا تو خونه بزنولیی تو ماشین نههه

آقا من هفت ساله دارم سر یه خونه باهاش میجنگم

اونم میگ خونه مامانم هست!!! 

مامانشم هر سالللل بیرونمون میکنه

من حق ندارم حرف بزنم. 

هدفت از اینکه حال خرابت تو زندگیتو برای بقیه هم بگی چی بوده خدایی؟کار رو رفتارشوهرت که ابدا جایی برای دفاع نداره 

ولی واقعا استوری گذاشتن شما خنده داره از نظر من 

واقعا چه لزومی داره به همه بفهمونین که مشکل دارین؟ خودتون بدتون نمیاد بقیه درمورد زندگیتون چه فکرایی بکنن

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

آقا من هفت ساله دارم سر یه خونه باهاش میجنگماونم میگ خونه مامانم هست!!! مامانشم هر سالللل بیرونمون م ...

الان کجا زندگی میکنین؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

هدفت از اینکه حال خرابت تو زندگیتو برای بقیه هم بگی چی بوده خدایی؟کار رو رفتارشوهرت که ابدا جایی برا ...

همرو هاید کردم بجز شوهرم

چون هدفمم فقط اروم کردن خودم بود

الان کجا زندگی میکنین؟

موقتی شیراز

شوهرم هرسالللللل میگ دیگ نمیاییم شیراز میریم زنجان

میگ خونه رو تحویل میدم ب صاحب خونه

میگ وسایلامو ویزارم انباری تا بعدا ببرم خونه مامانم یا بفروشم!!! 

موقتی شیرازشوهرم هرسالللللل میگ دیگ نمیاییم شیراز میریم زنجانمیگ خونه رو تحویل میدم ب صاحب خونهمیگ و ...

مگه شغل ثابت نداره ؟

خدابهت صبر بده

آقا من هفت ساله دارم سر یه خونه باهاش میجنگماونم میگ خونه مامانم هست!!! مامانشم هر سالللل بیرونمون م ...

نمیگم حرف نزن

اتفاقا به هیچ عنوان زیر بار نرو بری خونه مامانش

ولی میگم تو ماشین دعوا نکن

چون محیطش کوچیکه راحت میتونه بزنه و...