2777
2789

من یه اقایی چند سال تو رابطه بودم که خانواده هامون در جریان بودن قصدمونم ازدواج بود 

یه مدت سر یه داستان بی اهمیت کات کردیم بعد چند روز پیش این اقا برگشت معذرت خواهی کرد منم بخشیدمش

ایشون یه مدته داره توو اسنپ هم کار میکنه ،بعد برای اینکه دل منو بدست بیاره یه اسکرین شات فرستاد که دختری که سوار کرده بهش پیام داده دوسته من از شما خوشش اومده ولی من جوابشو ندادم. شمارشو از بالا برش زده بود ولی حواسش نبود اون وسط هم خیلی ریز باز شمارش هست

بعد کلی هم بخودش افتخار کرد که من فقط قلب و چشمم مال توعه

من یجورایی باورم نشد حس کردم اینم یه کرمی ریخته . شماره دختره رو گرفتم اولش زد زیرش گف نه اتفاقی نیفتاده 

بعد پیام داد گف دلم نیومد بهت نگم ، این پسره پیام داده گفتم اره منم خوشم اومده انقدر هم هول بازی دراورده که دوستم بلاکش کرده گفته نه این خیلی زبون بازه😔😔💔💔💔💔💔اسکرین شات پیاماشو هم برام فرستاد

دارم دیوونه میشه دستو پام میلرزه و یخ کرده بگید چیکار کنم‌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۶

همین پیامت دکمه ویرایش بزن عکس بذار زود میاد

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

دیشب بهش پیام دادم همه اسکرینای دختره رو فرستادم اصلا حرفی نداشت برای گفتن فقط الکی میخندید دارم دیو ...

اینا عادیه که ناراحت میشی

ولی اگه نمیخوای بیشتر از این ناراحت بشی کات کن چون این آقا تکرار میکنه

خدایاشکرت❤️  کاربری دست دو نفر هست