هر کی با هر کی دوست داشت مشاعره کنه 😎 حالا هر کی دوست داره شروع کنه😆 بیت اول و بگه
فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد.. اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را میساختیم! "آنتوان دوسنت اگزوپری"
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من از تماشای چشمای دلم حسی شبیه پرگرفتن گرفت 😆بقیشمسش نبود😝
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی
من از تماشای چشمای دلم حسی شبیه پرگرفتن گرفت 😆بقیشمسش نبود😝
تو را من چشم در راهم شباهنگام 😁
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد.. اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را میساختیم! "آنتوان دوسنت اگزوپری"
گفتم غم تو دارم گفتا غمت سرآید گفتا که ماه من شو گفتا اگر برآید😆😎بلاخره یه شعریم ما گفتیم😂
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ساقــــــــــــــــــــــــــــــــــیا بده جامی زان شراب روحانی تا دمی بر آسایم زین حجاب ظلمانی س ...
نام نیکو گر بماند زآدمی به کزو ماند سرای زرنگار😎
1
5
10
15
20
25
30
35
40