راستش میدونم خیلی حساسه رو این ادما و چند وقته احساس میکنم داره خودش رو دور میکنه ازم و این رفتاراش ...
احتمالا عزیزم از شوخی ای بد برداشت کرده اگر اینطور نیستی پس حق داری گه بابت تغییر رفتارش ناراحت شی رک باهاش صحبت کن بی پرده حرفاتو بگو کهمچین برداشتی کردی و براش متاسفی :)
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن
..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن
یعنی به نظرتون اون همچین فکری میکنه ایا کارای من ایک نشانه ها رو میده
مگه نمیگی فقط یبار بود؟ اصلا فک نکنم به این حتی فکر کنه
فقط چون شبیه اوناست شاید خوشش نمیاد
یا هم وسواسیه یا حساسه
اها نه منظورم گرفتن دست اونجوری نیست فقط در حد اینکه میخوام باهاش صحبت کنم ناخوداگاه دستش رو میگرم یا مثلا میخواستم بگم بلند شو بریم بیرون دستش رو گرفتم و دیدم این رفتارو نشون داد