2789
راستش میدونم خیلی حساسه رو این ادما و چند وقته احساس میکنم داره خودش رو دور میکنه ازم و این رفتاراش ...

احتمالا عزیزم از شوخی ای بد برداشت کرده اگر اینطور نیستی پس حق داری گه بابت تغییر رفتارش ناراحت شی رک باهاش صحبت کن بی پرده حرفاتو بگو ک‌همچین برداشتی کردی و براش متاسفی :)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من اصلا نیستم😐اما میگم ایا ممکنه واسه ی دست دادن همچین فکری کنه؟

میدونم گل میگم ایشون شاید همچین فکری میکنن اصلا به خودم اجازه ندادم اونجوری تصورتون کنم اگه همچین احساس کردین ببخشین🙂❤️🙏

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

نمیدونم چرا ولی احساس میکنم فکر میکنه من....

فک نکنم همچین فکری کنه چون اگه می‌کرد باهات نمی‌رفت اینور اونور

ولی در هر صورت آدمای ... اینجوری میکنن نکن😐💔

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

فک نکنم همچین فکری کنه چون اگه می‌کرد باهات نمی‌رفت اینور اونورولی در هر صورت آدمای ... اینجوری میکن ...

یعنی ادمای...بغل عادی و گرفتن دست انجام میدن؟

فک نکنم همچین فکری کنه چون اگه می‌کرد باهات نمی‌رفت اینور اونورولی در هر صورت آدمای ... اینجوری میکن ...

یعنی به نظرتون اون همچین فکری میکنه 

ایا کارای من ایک نشانه ها رو میده

یعنی ادمای...بغل عادی و گرفتن دست انجام میدن؟

بغل نه 

گرفتن دست برای زوج هاست مختصرا 

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

یعنی به نظرتون اون همچین فکری میکنه ایا کارای من ایک نشانه ها رو میده

مگه نمیگی فقط یبار بود؟ اصلا فک نکنم به این حتی فکر کنه 

فقط چون شبیه اوناست شاید خوشش نمیاد

یا هم وسواسیه یا حساسه 

بغل نه گرفتن دست برای زوج هاست مختصرا

اها نه منظورم گرفتن دست اونجوری نیست فقط در حد اینکه میخوام باهاش صحبت کنم ناخوداگاه دستش رو میگرم یا مثلا میخواستم بگم بلند شو بریم بیرون دستش رو گرفتم و دیدم این رفتارو نشون داد

مگه نمیگی فقط یبار بود؟ اصلا فک نکنم به این حتی فکر کنه فقط چون شبیه اوناست شاید خوشش نمیادیا هم وسو ...

نه منظورم از گرفتن دست اینه که مثلا دارم باهاش صحبت میکنم ناخوداگاه دستش رو میگیرم...