2777
2789
خدا لعنتشون کنه وقتی میبینن طرف آمادگیشو ندارهو بهش آسیب میرسه بازم اصرار دارن طبیعی زایمان کنهاز جر ...

دکتر زیاده نمیدونم والا ولی اینستا ی دکتر هست انگار کارش خوبه بالیزره خیلی ازش تعریف میکننن.دکتر بابک ثابت

شاید روزی برسد شادی هایم سرازیر شود 
منم ۴ سال پیش بعد زایمان دومم گوشت اضافه امد سراغمچقدر حس بدی داشتم..افسردم کرده بودولی پماد اینا به ...

دقیقا برامنم همینه ولی با یبوست ی فشار سریع از داخل زخم میشم وحشتناک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای همسرم منم داخلی بود جون میداد فقد یخ میزاشتیم و میرفت تو اب گرم مینشست برو دکتر بهت ی شیاف میدن ...

شیاف همورویید منظورتونه یا چیز دیگه

شیاف همورویید منظورتونه یا چیز دیگه

نه شیاف همورویید نبود مال همسر من اسمشو دقیق یادم نیست اما دو هفته استفاده کرد خوب شد 

یکم بزرگتر بود نسبت به شیافهای دیگه و جلد المینیومی داشت تقریبا

روزای خوب توی راه😎✌🏻

نه شیاف همورویید نبود مال همسر من اسمشو دقیق یادم نیست اما دو هفته استفاده کرد خوب شد یکم بزرگتر بود ...

همونه.انتی فیشر

اگه مشهد میتونی بیای ی دکتر خیلی خوب میتونم بهت معرفی کنم احمد مرامی تو گوگل بزن هست

خوش ب سعادتتون😭😭😭😭😭😭برام میشه دعا کنی 

اگه مشهد میتونی بیای ی دکتر خیلی خوب میتونم بهت معرفی کنم احمد مرامی تو گوگل بزن هست

ن برا عمل سخته برام بچم کوچیکه ومسافتشم طولانی

خوش ب سعادتتون😭😭😭😭😭😭برام میشه دعا کنی

خب کجایی عزیزم مگه 

اگه میتونی حتما بیا ارزششو داره راحت میشی دیگه نمخواد جراحی کنی 

از کشورای دیگه هم مریض داره حتی 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

خب کجایی عزیزم مگه اگه میتونی حتما بیا ارزششو داره راحت میشی دیگه نمخواد جراحی کنی از کشورای دیگه ه ...

من تهرانم

خب اونقدام که فاصله نیست بیای جاش فک نکنم جراحی کنه تا جایی که بشه با دارو و شباف.درمان میکنه

انشالله ک بتونم بیام