2777
2789

داخلی یا بیرونی 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

بخاطر چی به وجود میاد؟ دارو مصرف نمیکنی؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هردو😔😔😔😔😔

بیرونی که دست نمیزنن اگه داخلیش در دفع مشکل ایجاد میکنه با درد شدید هستش جراحی میکنن.از پماد زایلوژل استفاده کن کاهش  درد هستش .بیشتر سوپ بخور .حتما پیش جراح برو 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

بیرونی که دست نمیزنن اگه داخلیش در دفع مشکل ایجاد میکنه با درد شدید هستش جراحی میکنن.از پماد زایلوژل ...

رفتم جراح.میگه تنها راهش جراحی هستش ک میگن دردشدید داره تا۱ماه بعدش عود میکنه....یکی میگه لیزر.....نمیدونم والا

شاید روزی برسد شادی هایم سرازیر شود 
رفتم جراح.میگه تنها راهش جراحی هستش ک میگن دردشدید داره تا۱ماه بعدش عود میکنه....یکی میگه لیزر.....ن ...

نه نترس.اصلا عود نمیکنه .من از آشناها انجام دادن .الانم خیلی خوب و سرحالن .فقط باید مراعات کنی بعد جراحی که نفخ دار مصرف نکنی .اتفاقا تو بیمارستان رفته بودم یه خانوم مسن جراحی کرده بود همون موقع بهوش درد داشت بعد اون قشنگ ریلکس .حتما انجام بده توکل بخدا .از شرش راحت میشی 

بعداز زایمان اینطورشدم الان پنج ساله نابودم از دیروز دوباره عودشده

ای خدا🥲 زایمانتون طبیعی بود؟

امیدوارم هرچه زودتر خوب بشی واقعا خیلی سخته

اینبار برو پیش یه دکتر خیلی خوب حتی اگه لازم بود

جراحی هم انجام بده فقط خلاص بشی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

نه نترس.اصلا عود نمیکنه .من از آشناها انجام دادن .الانم خیلی خوب و سرحالن .فقط باید مراعات کنی بعد ج ...

هیچ وقت اینجور دردی روتجربه نکردم نصیب هیچکس نشه انشالله......ممنونم واسه جواب و دلگرمیت

هیچ وقت اینجور دردی روتجربه نکردم نصیب هیچکس نشه انشالله......ممنونم واسه جواب و دلگرمیت

ان شالله عزیزم 

خواهش میکنم 😍

ای خدا🥲 زایمانتون طبیعی بود؟امیدوارم هرچه زودتر خوب بشی واقعا خیلی سختهاینبار برو پیش یه دکتر خیلی ...

اره عزیزم..البته ۱۵ساعت درد کشیدم با هزارتا امپول فشار ک این بلاسرم اومد😔😔😔اخرش سزارین شدم

اره عزیزم..البته ۱۵ساعت درد کشیدم با هزارتا امپول فشار ک این بلاسرم اومد😔😔😔اخرش سزارین شدم

خدا لعنتشون کنه وقتی میبینن طرف آمادگیشو نداره

و بهش آسیب میرسه بازم اصرار دارن طبیعی زایمان کنه

از جراحیش نترس عزیزم اطراف من یه نفر انجام داده

خیلی راضی بود میگفت راحت شدم. حتما پیش دکتر خوب

برو تا بهترین روشو بهت پیشنهاد بده

ایشالا شما هم به زودی خوب بشی♥️♥️

منم ۴ سال پیش بعد زایمان دومم گوشت اضافه امد سراغم

چقدر حس بدی داشتم..افسردم کرده بود

ولی پماد اینا بهش میزدم ..۳  ۴ روزه بادشون خابید

الانم هستشون ولی کم بادن

پیگیری دکتری هم نکردم