بله بله کاملا مشخصه ولی گلم چیزی بهت نمیرسه از دفاع کردن کسی !....
یه کاربری بود پیشی ملوسم یه همچین چیزی اونم عکس میذاشت
مثلا پسر همسایشون عاشقش شد . بعد ازدواج کردن . بعد حامله شد . بعد انداخت
همه جور سناریو میساخت و مردم اکلیلی میشدن
آخر اومد اعتراف کرد
متاهل و متعهد💍🤍.عاشق همسرمم💞💗❤️. اهل مطالعه ، فیلم ، مسافرت و ایرانگردی ...عاشق ایران قشنگمون 🥰چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد ///من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
متاهل و متعهد💍🤍.عاشق همسرمم💞💗❤️. اهل مطالعه ، فیلم ، مسافرت و ایرانگردی ...عاشق ایران قشنگمون 🥰چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد ///من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک.
والا برا تو خیلی مهمه عزیزم از بس که پیگیرش هستی و هی بادمجون دور قاب چینشی ن منی که فقط دو بار تاپی ...
حرص نخور عزیزم بیا تاپیکو ترک کنیم☺️☺️☺️
هر دو شون عشقن ژینا که عکاس خیلی حرفه ای هست 😍حتما چنل ژینا رو هم دنبال کن توی امضا اش هست پیچ هم د ...
ژینا که اصلن چیز خاصی نداره کلن مبهم هست مگ طرفدار داره یادمه اون قدیما یکم پر رنگ بود فقط .معصومه بنظرم سرشار انرژی مثبت بود البته نظر شخصی من
آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕به همون اندازه ک مهربونم به همون اندازه برا آدمای بی شخصیت بی رحمم 🌝👌 در این صفحه معمولا از چیزهای سبک و روزمره مینویسم مسائل مهم زندگیم رو معمولا با مشاور ترجیح میدم حل کنم 🙂
ژینا بخاطر همین یه سری کاربرا معلوم حال دیگه فعالیت نمیکنه اگه عکس بزارهه تاپیک قفل میکنه پیچ شک دار ...
اره شایدم من چون ندیدم با کسی حرف بزنه و فعالیت کنه برام جالب شد حرفت .شما پیجش رو داری اوضاع فرق داره.منو سه تا نی نی سایتی هم پیج همو داریم 🙂
آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕به همون اندازه ک مهربونم به همون اندازه برا آدمای بی شخصیت بی رحمم 🌝👌 در این صفحه معمولا از چیزهای سبک و روزمره مینویسم مسائل مهم زندگیم رو معمولا با مشاور ترجیح میدم حل کنم 🙂