2777
2789
عنوان

کاربر مصی🤍🦋🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 4889 بازدید | 124 پست
بله بله کاملا مشخصه ولی گلم چیزی بهت نمیرسه از دفاع کردن کسی !....

یه کاربری بود پیشی ملوسم یه همچین چیزی اونم عکس میذاشت 

مثلا پسر همسایشون عاشقش شد . بعد ازدواج کردن . بعد حامله شد . بعد انداخت 

همه جور سناریو می‌ساخت و مردم اکلیلی میشدن 

آخر اومد اعتراف کرد 

از کجا معلوم از پیج کسی برنداشته باشه!....خود من چند نفر عکس هامو برداشته بودن گذاشته بودن پروفایل ه ...

اگه از پیجیده برداشته بود تا الان لو میرفت خیلی وقته

من ازون دسته از آدمایی نیستم که تو امضام چیزی بنویسم🫡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی انرژی خوبی داره عاشقش روحیشم🥲😍بعله دقیقا ژینا گلمن رو دیدم کاربریش رو ولی نمیشناسمش😁

هر دو شون عشقن ژینا که عکاس خیلی حرفه ای هست 😍حتما چنل ژینا رو هم دنبال کن توی امضا اش هست پیچ هم داره 🥲

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجانزده نخواهد کرد ..🤍

مشخصه برات مهم نیست 😂👌🏻موفق باشی

والا برا تو خیلی مهمه عزیزم از بس که پیگیرش هستی و هی بادمجون دور قاب چینشی ن منی که فقط دو بار تاپیک هاشو و دیدم !....

ریپ نزن حوصله بحث سر یه آدم فیک با همجنس خودمو ندارم.....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
یه کاربری بود پیشی ملوسم یه همچین چیزی اونم عکس میذاشت مثلا پسر همسایشون عاشقش شد . بعد ازدواج کردن ...

آره دیگه عذاب وجدان میگیرن اونایی که احساس دارن حداقل ....

که با دل بقیه بازی کردن...

هر دو شون عشقن ژینا که عکاس خیلی حرفه ای هست 😍حتما چنل ژینا رو هم دنبال کن توی امضا اش هست پیچ هم د ...

ژینا که اصلن چیز خاصی نداره کلن مبهم هست مگ طرفدار داره یادمه اون قدیما یکم پر رنگ بود فقط .معصومه بنظرم سرشار انرژی مثبت بود البته نظر شخصی من 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

اگه از پیجیده برداشته بود تا الان لو میرفت خیلی وقته

یه روزی لو میره مثل خیلی دیگه از کاربر ها که یه روزی خودشون اومدن گفتن....

ژینا که اصلن چیز خاصی نداره کلن مبهم هست مگ طرفدار داره یادمه اون قدیما یکم پر رنگ بود فقط .معصومه ب ...

ژینا بخاطر همین یه سری کاربرا معلوم حال دیگه فعالیت نمیکنه اگه عکس بزارهه تاپیک قفل میکنه پیچ شو دارم دختر خیلی خوبیههه هر دو خوبن😍

ژینا بخاطر همین یه سری کاربرا معلوم حال دیگه فعالیت نمیکنه اگه عکس بزارهه تاپیک قفل میکنه پیچ شک دار ...

اره شایدم من چون ندیدم با کسی حرف بزنه و فعالیت کنه برام جالب شد حرفت .شما پیجش رو داری اوضاع فرق داره.منو سه تا نی نی سایتی هم پیج همو داریم 🙂

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

اره شایدم من چون ندیدم با کسی حرف بزنه و فعالیت کنه برام جالب شد حرفت .شما پیجش رو داری اوضاع فرق دا ...

الهییی عزیزممم چه خوبب😍