2777
2789
عنوان

کاربر مصی🤍🦋🌱

4889 بازدید | 124 پست

سلام بچه هااا

میگم که چرا خیلی وقته از کاربر مصی خبری نیست؟

چیزی شده نگرانش شدم شما ازش خبری ندارید؟

من ازون دسته از آدمایی نیستم که تو امضام چیزی بنویسم🫡

همون دختر باحال که ۲۴ یا ۲۲ سالش بود اگر اشتباه نکنم ؟

((نام کاربری واسه اکسم بوده و الان ازدواج کردم )) همه زندگیم به فدات❤️ s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لو رفته مثل اینکه دیگه کمتر میاد

ینی چی لو رفته

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

ینی چی لو رفته

یعنی یکی از آشناها شناخته کاربر رو 

((نام کاربری واسه اکسم بوده و الان ازدواج کردم )) همه زندگیم به فدات❤️ s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

لو رفته یعنی فیک بوده؟؟؟

نه یعنی یکی از اقوام متوجه شده که ایشون تو سایته