2777
2789
عنوان

کاربر مصی🤍🦋🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 5067 بازدید | 124 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها چجوری ی کاربر میتونه فیک باشه 

اینجا تنها جاییکه ادم میتونه اورجینال باشه درمورد بد بختیاش صحبت کنه 

لطفا اون شخصم تگ کنید برم تاپیکاشو ببینم مرسی

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

خب اگه این ترس رو میداشت اونقد عکس نمیذاشتقطعا یه آشنا پیدا میشه خب بشه تاپیکاش که خصوصی نبود

نه منظورم این بود ک بعضی اداهاش و پزاش دروغ بود 

کاربرا مچشو گرفته بودن سر یه لباسی ک میگفت مادر بزرگم خیلی سال پیش واس منو مامانم ست گرفته بود و بعد دیدن عع اتیکتش هنوز روشه 

لباسی که قدیمیه ک اتیکت نداره

متاهل و متعهد💍🤍.عاشق همسرمم💞💗❤️. اهل مطالعه ، فیلم ، مسافرت و ایرانگردی ...عاشق ایران قشنگمون 🥰چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد ///من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک.

یادمه یک دفعه بهش حمله شد ک دروغ گو هستی یا نمیدونم برای حلب توجه هست و..طبق معمول تاپیک ب تاپیک‌ رفت و.. نشد این چرت و پرت ها رو کنترل کرد تا خیلی ها باور کردن خب اونم آدمه ترجیح داد دور بشع

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نه منظورم این بود ک بعضی اداهاش و پزاش دروغ بود کاربرا مچشو گرفته بودن سر یه لباسی ک میگفت مادر بزرگ ...

خب شاید نخواستن استفاده کنن یادگاری نگهش داشتن 

منم دارم لباسی که دوسال پیش خریدم ولی چون نپوشیدم اتیکتش روش مونده

😂😂عزیزم اون عکس فیکه....

لطفا تهمت نزنید عکس مصی خانم فیک نیست!

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻