2777
2789
عنوان

نازبودن و لوند بودن چطوره

750 بازدید | 46 پست

خواهری عزیز،  میشه اگر بلدین یچیزایی یاد بدین. دعاتون میکنم.

میخام شوهرم رو بیشتر از قبل، جذب خودم کنم.  کشش و میلش بهم زیادتر بشه.  راهی هس🥲؟ 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

فیلمای مرلین مونرو رو ببین

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم ارایش کن ،یه دامن کوتاه برو جارو کن

خودش خود به خود جذبت میشه😂😂😂

خدایا شکرت به هزار ویک دلیل😍اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...💐حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ...✅   ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین💐الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡ برام دعا کنید تو دلیم سالم بیاد بغلم ،من مطمعنم دعاهاتون در حق من خیلی میگیره چون دلاتون پاکه پاکه 😍هرکی برام دعا کرد وصلوات فرستاد بگه تا منم براش صلوات بفرستم .دوستتون دارم نی نی سایتیا 😍💐😍💐

انرژی زنانه اس ب طور خلاصههرچیزی ک انرژی زنانه از خودش ساطع کنه لوند بودنه بنظرن

دارم راجبش این روزا میخونم و فیلم میبینم.  

ذهنم خسته شده 🥲

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

ب نظرم ذاتی هست بعضیا ندارن و یاد گرفتنی هم نیست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
غرغرو نباش ولی زیرک باش

وقتی ببینی بی اهمیت و بی توجه شده نسبت بهت،  خواه ناخواه نمیتونی غر نزنی و گله نکنی.  

به چشاش نگاه کن خودتو لوس به ریشاش دست بکش ارتباط چشمی حتمااا باهاش برقرارکن گاهی صداتو بچگونه کن ازش کمک بخواه ک حس مفید بودن کنه تو خونه ، گاهی با موهاش ور برو این حین قربون صدقش برو... تهش نشد دیگ اون کلا نمیشه ولش کن😂

باید خودتون هم بهتون خوش بگذره از این کارا

این طوری هم جذابین و هم با اعتماد به نفس

صمیمیت همیشه لوندی نیست تفریحات باحال و کل کل کردن و خندیدن هم نزدیک تر میکنه شما رو بهم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
یکم ارایش کن ،یه دامن کوتاه برو جارو کنخودش خود به خود جذبت میشه😂😂😂

😅 جواب نمیده بابا.  

به چشاش نگاه کن خودتو لوس به ریشاش دست بکش ارتباط چشمی حتمااا باهاش برقرارکن گاهی صداتو بچگونه کن از ...

😅ممنونم