من دیشب مریض شدم بخاطره اینکه فشارم پایینه و چون عادت ماهانم نزدیک بود فشارم اومد روی ۷
دوست پسرم بهم دیشب پیام داد بعد من یه ساعت دیگه بهش زنگ زدم برداشت اولش با خوشحالی اینا باهام حرف زد بعدش تا گفتم فشارم افتاده شوکه شد گفت اخه برای چی هی دوبار گفت بعدش گفت دوبار گفت بیام پیشت بخدا راست میگم یا اگه میخوای دارویی چیزی هست تهیه کنم که من گفتم نه مامانم هست بخدا بعدش گفت بهم خبر بده حتما که بهتر شدی یا نه بعدش نیم ساعت دیگه دیدم پیام داد که بهتری نفسم منم گفنم اره بهترم میشه برم بخوابم اونم گفت اره برو بخواب مراقب خودت باش فردا صبح وقتی پیام داد دودفعه حالمو پرسید دفعه اخرم گفت عشق من خوبه دیگه گفتم اره بهترم عزیزم اونم گفت بخاطره همین دوره عادته خوب میشی یکم مراقبت کن از خودت بعدش گفت من دارم بعد ازظهر میرم کوه عزیزم تا فردا
الان من ناراحتیم از اینه که کلا با این حالم بعد از ظهر رفت کوهش بعد ازظهرم زنگ زدم تو دسترس نبود گوشیش
با این جیزایی که تعریف کردم ازش به نظرتون من براش مهم هستم اصلا؟ دوسم داره یا نه
(اینم بگم که خانوادم نمیدونن من دوست پسر دارم با خانوادم راحت نیستم که به اون میگفتم بیاد بیمارستان)