2777
2789
عنوان

بارداری

53 بازدید | 8 پست

سلام 

پسرم تازه ۵ سالش شده خونمون طبقه چهارم بدون اسانسوره و میخوام اقدام کنم برای بارداری چون سنم از سی بیشتره و اینک پسرم مهد و مدرسه ک بره نمیتونم هرروز برم پله هارو و تنها چند ماه وقت دارم برای اقدام 

نمیدونم چیکار کنم دودلم 

هم دلم بچه میخواد و هم اینک ب خاطر پله ها میترسم باردار شم نمیدونم چیکار کنم ب شدت ب راهنمایی نیاز دارم

خونه رو تازه خریدیم شرایط عوض کردنشو ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب آروم آروم برو عزیزم. 

خودم خونم آسانسور داره تو بارداری مشکلی نداشتم ولی خونه مادرشوهرم طبقه سوم بدون آسانسور واقعا هم پله های زیاده. هروقت تو بارداریم میرفتم اونجا همه یه دقیقه ای میرسیدن بالا، من شاید ۱۰ دقیقه طول می‌کشید😅 آروم آروم واسه خودم میرفتم بالا و پایین میومدم. اصلا نگران پله نباش فوقش بجای ۱ دقیقه، ۱۰ دقیقه طول می‌کشه بالا پایین بری.❤️💖

سلام هفته ای دوبار ب خاطر پسرم بیرون میرم حوصلش سر نره

اگر باردار شدی خیلی آروم و با حتیاط پله هارو برو اگر شوهرت قبول می کنه و وقت داره اون بیشتر ببره بیرون 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

خب آروم آروم برو عزیزم. خودم خونم آسانسور داره تو بارداری مشکلی نداشتم ولی خونه مادرشوهرم طبقه سوم ب ...

ممنون عزیزم حرفت دلگرمی بهم داد

ماه های اخرم پله میرفتین سخت نبود؟

ممنون عزیزم حرفت دلگرمی بهم دادماه های اخرم پله میرفتین سخت نبود؟

اون موقع ها دیگه کمتر میرفتم خونه مادرشوهرم. بیشتر اونا میومدن خونه ما چون میدونستن برام سخته پله. 

ولی منم یکی دوبار ماه های آخر رفتم خونشون بازهم زیاد طول کشید برم ولی خب عوضش اذیت نشدم زیاد😊لزومی نداره که سریع برسی بالا😅اصلا نیم ساعت طول بکشه...! چه اشکالی داره؟!😊💖💖