2777
2789
عنوان

تجربه من از زندگی با همسر

225 بازدید | 9 پست

سلام 

بچه ها شوهر من اول ازدواج یه آدم نیمه مذهبی بود گاهی نماز میخوند گاهی نه

ولی یه مدت کلا نماز نخوند

من خیلی ناراحت بودم ولی سعی می‌کردم زیاد باهاش بحث نکنم 

ولی بعد از یک سال، ماه رمضان نمیدونم چی شد یهو هم نماز خون شد هم قرآن خون

و تقریبا دو سالی هست که خیلی اهل انفاق و خیرات و نمازه 

خدا رو شکر آنقدر اخلاقش تغییر کرده بهتر شده 

خیلی هم به پدر مادرخودم و خودش احترامش بیشتر شده

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهرم میگه پسرمو کافر کردی قبلا نماز میخوند قمه میزد روزه میگرفت

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

کاری نکردم من 

من فقط قمه زدنو از سرش انداختم بقیش کار دوستاش بود

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

کلا احساس میکنم قرآن خوندن و معنی آیات که میخوند خیلی عوض شد

البته مشکلاتی هم تو زندگی داریم ولی نسبت به قبل خیلی کمتر شده 

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

مادرشوهرم میگه پسرمو کافر کردی قبلا نماز میخوند قمه میزد روزه میگرفت🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️کاری نکردم م ...

قمه زدن واقعا گناهه 

ولی واقعا اگه مرد با قلب خودش راه ایمان رو پیدا کنه خیلی آروم میگیره 

مثل یه منقل آتیش که یه آب سرد بریزی روش 

خیلی عاقل و آروم میشه

قمه زدن واقعا گناهه ولی واقعا اگه مرد با قلب خودش راه ایمان رو پیدا کنه خیلی آروم میگیره مثل یه منقل ...

دقیقا من بااون مخالف بودم 

بقیشو دوستاش ازش گرفتن

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

2790
2778
2791
2779
2792