2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی ناراحتم فردا عروسی دختر داییمه شهرستان... شوهرم راضی نشد منو ببره همش میگه بارداری نمیشه ۷ ساعت تو جاده باشی😔دارم دق میکنم

حس آزاد دخترانه را به مهر مادری دادن بزرگترین ایثار یک زن است💙💙
من خیلی ناراحتم فردا عروسی دختر داییمه شهرستان... شوهرم راضی نشد منو ببره همش میگه بارداری نمیشه ۷ س ...

دختر راست میگه بچه از اون واجب تره اگه دختر خالت تو شرایط تو بود میومد؟فک نکنم😶

دختر راست میگه بچه از اون واجب تره اگه دختر خالت تو شرایط تو بود میومد؟فک نکنم😶

مث خواهرمه هنوز باورم نمیشه تو عروسیش نباشم خب یواش یواش میرفتیم مگه چی میشد😔

من خیلی ناراحتم فردا عروسی دختر داییمه شهرستان... شوهرم راضی نشد منو ببره همش میگه بارداری نمیشه ۷ س ...

تقریبا باهمیم ،حوصله داری خواهر من بااین شکم سنگین راست میگه بیشتر استراحت کن ،منو الان بیرونمم کنه جایی نمیرم ،الان میگه پاشو برو پیاده روی حسش نیست

آرامش روزهای بیقراریم خدا....
تقریبا باهمیم ،حوصله داری خواهر من بااین شکم سنگین راست میگه بیشتر استراحت کن ،منو الان بیرونمم کنه ...

این مراسم خیلی برام مهم بود همش بغض تو گلومه

مث خواهرمه هنوز باورم نمیشه تو عروسیش نباشم خب یواش یواش میرفتیم مگه چی میشد😔

ب خدا خطر داره تصادف ی لحظه ای میشه ی عمر پشیمونی میاره زنگ بزن تبریک بگو اون تو رو درک میکنه باور کن و اینم بدون خیلیا در آرزوی مادرشدن هستن تو داری مادرمیشی اینو بچسب

ب خدا خطر داره تصادف ی لحظه ای میشه ی عمر پشیمونی میاره زنگ بزن تبریک بگو اون تو رو درک میکنه باور ک ...

😢

مرداست دیگر وقتی نمیبره باید خودمونو یه طوری قانع کنیم 😥😪

اصن هیچ طوری راضی نمیشه میگه اگه شرایطت عادی بود باکمال میل میرفتیم ولی الان نه