2777
2789
عنوان

دارم میمیرم کمک

120 بازدید | 14 پست

آقا من چند روزه گلو درد گرفتم و بعدش کلا علائم سرما خوردگی داشتم گلو دردم همینجوری بود الان گلو دردم شدید شده خلط یکم خونی دیدم یه قطره خون بود توش گوشام کیپ میشه بعضی وقتا دماغم کیپ میشه گلو دردم شدید از اون قسمت نرم پشت زبون تا ته گلوم درد میکنه شدیدا افتضاح لبامم خشکه خشک شدن اولین روزا هرچی آب میخوردم مزه خون میداد😐خلط پشت حلقم دارم

این سرما خوردگیه؟؟؟ عادیه یا نه من زیاد مریض نمیشم یعنی امسال اصلا مریض نشدم دختر خاهرم مریض بود اومد بغلم نمیدونستم مریضه فرداش گلو درد شدید گرفتم و شروع شد 

لطفاً پرستاری دکتری چیزی هست بگه چیه این 

قرص سرماخوردگی و آموکسی سیلین خوردم یک بسته تموم شده فایده نداشته بدترم شده 

ه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم گرفتم

با همسن علائم

تقریبا یک هفته شدیدا اذیت شدم

مایعات و ترخینه بخور

بخور کالیتوس  سردرد و درد پیشانی رو برطرف میکنه

واسه عفونت دمنوش بنفشه و پنیرک

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

من نمیدونم ولی اگه کسی جواب نداد برو تو چت جی پی تی بپرس ببین چی میگه ک البته اونم همیشه علت اصلی رو ...

اینجا فقط دعواهای مادرشوهر و خاهر شوهر خریدار داره

ه

منم گرفتمبا همسن علائمتقریبا یک هفته شدیدا اذیت شدممایعات و ترخینه بخوربخور کالیتوس سردرد و درد پیش ...

سردرد ندارم فقط گلوم خیلی اذیت میکنه از زندگی سیر شدم بخدا دارم میمیرم دیگه

ه