2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

633 بازدید | 44 پست

وقتی جاریم پارسال حامله شد از ذوقش رفت براش یه انگشتر خرید.ولی الان که من حامله شدم اصلا انگار نه انگار.خیلی فرق میزارن بینمون.ولی این بیشتر ناراحتم میکنه که وقتی به شوهرم گفتم طرف خواهرشو گرفت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید ناراحت نشی شما رفتارت با خانواده شوهرت چطوری هستش مثل اون جاریت هست یا نه شاید اون صمیمی تره ادم گاهی خواهراشم مثل هم دوست نداره چون ادم ها با هم متفاوتن شاید اون جاریتم برای خواهر شوهرت متفاوته 

عزيزم ببين رفتارت باهاش چجوريه.شايد جاريت رفتارش با اون بهتره.يا ممكنه كه الان وضع مالي خواهرشوهرت يكم بد شده،يا درگير زندگي و دغدغه هاش.تو ناراحت نباش عزيزم.ارامش داشته باش و به بچه ات فك كن.بچه اتو تو اظطراب و استرس و ناراحتي بزرگ نكن.

بیخیالش با نی نیت خوش باش 

من مادرشوهرم انقد فرق گذاشته بین من و جاری که تا الان باید سکته میکردم

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.

بین من و جاریم هم کلی فرق میذارن چون اون عروس بزرگه احترتمش بیشتره کادوش بیشتره عروسی اونا شوهر من که مجرد بوده برای جاریم دو تا النگو خریده بود عروسی ما برادر شوهرم حتی تبریک هم نگفت از این فرق گذاشتنا همه جا هست خودتو ناراحت نکن

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من