2777
2789
عنوان

خانواده قدیمی🙂💔

82 بازدید | 6 پست

با اصلاح صورت مخالف،با پیوند برداشتن مخالف،با بیرون رفتن مخالف،با ابرو برداشتن مخالف،با جواب دادن یکی که بهت بی احترامی کرده مخالف،با آرایش حتی یه کرم پودر ساده مخالف، اگه این کار هارو انجام بدی ج..ند..یی:) اگه موهای بدنتو بزنی خرابی:)

دارم دیوونه میشم دیگه همین که مثل دخترای الان دنبال دوست پسر و این کثافت کاریا نیستم باید شکر کنن الان میگی چند سالته ولی من حتی ۴۰ سالمم بشه اینطوریم باید بمونی خونه بپوسی تا خواستگار گیر بیاد برات،تو یه خونه ای که اتاقی نداره دارم زندگی میکنم ۱۴ متره فقط:) به هر کسی هم که میگم باور نمیکنه،نه کمد دارم،نه لباسهای درست حسابی،نه اتاق هیچی:) ..

حتی اینکه بهت هر روز میگن حیوون،حتی چند بار هم ج..ده

من چطوری امید داشته باشم به این زندگی؟:)

کم نیار قراره به بالاترین Level برسی! :)

من دوست دارم مستقل شم ازدواج نمیخوام کنم اگر نکنم نباید دست به ابروهای پیوندی مسخرم بزنم:) ولی اینا این کار ها رو  مستقل شدن رو،موفق شدن رو مسخره بازی میدونن دختر باید ازدواج کنه بدبخت شه،حتی اگر شوهرت کتکت بزنه حقت بوده تو باید لال بمونی،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو بگو چندسالته من راهنماییت کنم

متوسطه اولم میگن آجیت وقتی ازدواج کرد از شر موهاش خلاص شد😐

بیچاره آجیم اونم با اینکه معلمی قبول شد ولی حمایتش نکردن

متوسطه اولم میگن آجیت وقتی ازدواج کرد از شر موهاش خلاص شد😐بیچاره آجیم اونم با اینکه معلمی قبول شد و ...

ببین میفهمم زندگی کردن با این عقاید سخته 

ولی سنت ک بره بالاتر سختگیری هاشون کمتر میشه مطمینم

اگرم کمتر نشد تو خوب درستو بخون ک مستقل شی

!! It's me

ببین میفهمم زندگی کردن با این عقاید سخته ولی سنت ک بره بالاتر سختگیری هاشون کمتر میشه مطمینماگرم کمت ...

اصلا اعتماد به نفس ندارم  اصلا امیدی حتی برای درس خوندن ندارم. بعد میگن چرا نمیای بیرون خونه فامیل من از فامیلامون متنفرمممم اونا هم قدیمی ان  پیش هم سنام مسخره میشم:)

ببین میفهمم زندگی کردن با این عقاید سخته ولی سنت ک بره بالاتر سختگیری هاشون کمتر میشه مطمینماگرم کمت ...

خداوکیلی کی تو این دوره زمونه حتی به پیوند دخترش گیر میده؟