2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین

181 بازدید | 26 پست

اگر ازدواج کرده باشین و رفته باشین خونه والدینتون، سر ی مسئله ی کوچیک بهتون بگن که چقد اینجا میای بذار ما تنها باشیم 

واکنشتون چیه؟

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عین این مورد پیش اومد ولی ب حالت واضح. و تند گفت بابام منم یکسال نرفتم خونه شون تا بالاخره خودشون ...

میتونم بپرسم سر چه مسئله ای؟ 

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎

دیگه نمیرم والا من تو عقد مامانم گفت ازدواج کردی دم به دقیقه نیای ها منم خیلی کم میرم اینقدر که خودش زنگ میزنه خواهش میکنه تا میرم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ما خودمون ب خواهرم اینا گفتیم ولی منظوری نداشتیم تازه نیاد هم زنگ میزنیم میگیم چرا نیومدی کمتر برو خ ...

یعنی چجوری منظوری نداشتین؟

میتونم بپرسم سر چه مسئله ای؟

هیچی 

مسأله ای نبود 

هر هفته میرفتم ، ی روز ظهر ی بحثی بین من و بابام پیش اومد یهو گفت یعنی چی یک هفته اینجایی 

همون لحظه وسایلم رو جمع کردم و زدم بیرون 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
به نظرت باید چیکارکرد

یعنی نرم ؟ اخه من فقط ی برادر دارم ک اونم زیاد پیششون نمیاد 

دیگه نمیرم والا من تو عقد مامانم گفت ازدواج کردی دم به دقیقه نیای ها منم خیلی کم میرم اینقدر که خودش ...

همیشه میگم چرا ما نباید از اون خانواده هایی می‌داشتیم ک راحتت بودیم و می رفتیم هروقت بخوابم 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
هیچی مسأله ای نبود هر هفته میرفتم ، ی روز ظهر ی بحثی بین من و بابام پیش اومد یهو گفت یعنی چی یک هفته ...

چرا من شجاعت شما رو ندارم؟ 

یعنی چجوری منظوری نداشتین؟

تو عصبانیت گفتیم هر روز میومدبچه هاش عصبیمون کرده بودن 

تو کارامون هم دخالت میکرد 

ارتباطش رو ک کم کرد برامون عزیز شد هی زنگ پیام ..

احمق بودن با ساده بودن فرق داره !