amoozeshezaban مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 2720 عنوان متاهلا بیاین 181 بازدید | 26 پست اگر ازدواج کرده باشین و رفته باشین خونه والدینتون، سر ی مسئله ی کوچیک بهتون بگن که چقد اینجا میای بذار ما تنها باشیم واکنشتون چیه؟ به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎 1403/12/09 | 22:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چمن_بارونزده عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 34096 من عین این مورد پیش اومد ولی ب حالت واضح. و تند گفت بابام منم یکسال نرفتم خونه شون تا بالاخره خودشون اومدن بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
ارهههه؟آره عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 3880 ما خودمون ب خواهرم اینا گفتیم ولی منظوری نداشتیم تازه نیاد هم زنگ میزنیم میگیم چرا نیومدی کمتر برو خودشون بهت زنگ میزنن احمق بودن با ساده بودن فرق داره !
amoozeshezaban مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 2720 من عین این مورد پیش اومد ولی ب حالت واضح. و تند گفت بابام منم یکسال نرفتم خونه شون تا بالاخره خودشون ... میتونم بپرسم سر چه مسئله ای؟ به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 51699 دیگه نمیرم والا من تو عقد مامانم گفت ازدواج کردی دم به دقیقه نیای ها منم خیلی کم میرم اینقدر که خودش زنگ میزنه خواهش میکنه تا میرم بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
amoozeshezaban مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 2720 ما خودمون ب خواهرم اینا گفتیم ولی منظوری نداشتیم تازه نیاد هم زنگ میزنیم میگیم چرا نیومدی کمتر برو خ ... یعنی چجوری منظوری نداشتین؟ به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
چمن_بارونزده عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 34096 میتونم بپرسم سر چه مسئله ای؟ هیچی مسأله ای نبود هر هفته میرفتم ، ی روز ظهر ی بحثی بین من و بابام پیش اومد یهو گفت یعنی چی یک هفته اینجایی همون لحظه وسایلم رو جمع کردم و زدم بیرون بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
amoozeshezaban مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 2720 به نظرت باید چیکارکرد یعنی نرم ؟ اخه من فقط ی برادر دارم ک اونم زیاد پیششون نمیاد به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
چمن_بارونزده عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 34096 دیگه نمیرم والا من تو عقد مامانم گفت ازدواج کردی دم به دقیقه نیای ها منم خیلی کم میرم اینقدر که خودش ... همیشه میگم چرا ما نباید از اون خانواده هایی میداشتیم ک راحتت بودیم و می رفتیم هروقت بخوابم بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
amoozeshezaban مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 2720 هیچی مسأله ای نبود هر هفته میرفتم ، ی روز ظهر ی بحثی بین من و بابام پیش اومد یهو گفت یعنی چی یک هفته ... چرا من شجاعت شما رو ندارم؟ به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
ارهههه؟آره عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 3880 یعنی چجوری منظوری نداشتین؟ تو عصبانیت گفتیم هر روز میومدبچه هاش عصبیمون کرده بودن تو کارامون هم دخالت میکرد ارتباطش رو ک کم کرد برامون عزیز شد هی زنگ پیام .. احمق بودن با ساده بودن فرق داره !