2777
2789
عنوان

ترشح خیلی زیاد

929 بازدید | 21 پست

بچه ها کسی میدونه علت ترشح زیاد چیه ازمایشم دادم عفونت ندارم

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بارداری

ماه پیش اقدام کردم فردای اقدامم پریود شدم الان از دیشب دوبار اقدام داشتم الان ترشح خیلی زیاد دارم

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

بو رنگ خاصی داره؟خارش یا سورزش داری؟؟

ن عزیزم نداره رفتم ازمایشم دادم گفت عفونت نداری

ماه پیش اقدام کردم فردای اقدامم پریود شدم الان از دیشب دوبار اقدام داشتم الان ترشح خیلی زیاد دارم

انشاءالله بارداری

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

انشاءالله بارداری

اخه دیشب اقدام کردم ب این زودی باردارم

چطور اقدام داری ..وقتی واژینسموس هستی

اخ اخ گفتی.منه ساااده چقد بغض کردم براش.امیدوارم خدااز هرکی که با احساسات بقیه بازی میکنه نگذره.تاوان کمبود توجه بقیه رو ماهامیدیم

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهانید.

دروغگویی چقدر زشته کاربریش باید تعلیق سه تاپیک می کنه شوهرش ده سال نتوانسته باش رابطه داشته باشه اونوقت می نویسه رابطه داشتم تو اقدامم و فلان وبهمان با احساسات پاک کاربران بازی می کنه