2777
2789

اون خیلی بچه است دیگه خیلی زود ازدواج کرده البته هر کسی با دیگری فرق داره تو هم ناراحت نباش حالا حالا راه داری الان همه 30 سالگی تازه ازدواج میکنن 20 سالگی تازه شروعه 

میشه برای حاجت دلم دعا کنید (:

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون خیلی بچه است دیگه خیلی زود ازدواج کرده البته هر کسی با دیگری فرق داره تو هم ناراحت نباش حالا حال ...

🥲💔شانس من ته صف 

الان فق  مطئمن شدن ک مال همن 

بعد میر تو یه خونه ک بزرگ بشن 

عروسی نگرفتن تا موقعی ک بزرگ شن ولی دختره همه چی بلده خیلی میفهمه ن خوب نیست اینکه من خواستگار ندارم ...

منم والا همسن توعم، مامانم میگ تا 25،26 سالگی حق ازدواج نداری

بچسب ب درست، برو کار پیدا کن برگ مسافرت، حرفه یاد بگیر مگ همه زندگی ب ازدواجه، از زندگیت لذت ببر بابا، ازدواج ب چ درد آدم میخوره 

منم والا همسن توعم، مامانم میگ تا 25،26 سالگی حق ازدواج نداریبچسب ب درست، برو کار پیدا کن برگ مسافرت ...

اره مامان منم همینو میگه 

دانشجو و شاغلم 

اتفاقا تازه از مسافرت اومدم‌

من نمیگم یکی بیاد ازدواج کنم‌

من میگم یکی بیاد حداقل خواستگار باشه

واقعا چرا  این بچرو دادن به ازدواج این واقعا خجالت اوره

من بزور به التماس به بابام میگفتم بزار با شوهرم ازدواج کنم برادر بزرگم به خاطر اینکه میخاستم  ازدواج کنم کتکم زد داداش وسطیم که بازم از من بزرگتره تا عقد باهام حرف نمیزد بابام تو ی صورتم نگاه نمیکرد مامانم نیش کنایه میزد

چرا اینقدر عجیبن و خانواده ها تفاوت دارن

😐😐

گنگ: حضرتآیت اللهعلی حسینی خامنه ای❤️🔥 غیرت: ایرانی👍 برتر منطقه: سپاه 🛐 عشق: یک کلام رهبرم و سلام ❤️ زنده باد ایران پاینده ایران🇮🇷 جاوید باد ایران جانم فدای ایران ❤🛐 د آخه...... تو با این سلیقه❤️🦁💚 سلیقه منو🇮🇷❤️🛐 مسخره میکنی؟ لطفا فقط مردای مادرجنده درخواست بدن با احترام به تمام عقاید قوم خانواده و حجاب یا بی حجابی و پوشش فرد مقابل عقاید: هر عقیده ای داری داشته باش ولی طرفدار حرومزاده نباش منظورمو گرفتی مرسی نگرفتی هم که دیدی مخالف حرفت گفتم ی کلام بگو و سلام برو خدا حفظت کنه

🥲💔شانس من ته صف الان فق مطئمن شدن ک مال همن بعد میر تو یه خونه ک بزرگ بشن

بیخیال بابا البته سر کوفت دیگران خیلی بده اینکه هعی بیان پشت سرت بگن فلانی ترشیده مونده اینا ولی اصلا بهشون توجه نکن تو هم یه روزی یه مرد خوب میاد انشالله خواستگاریت از همشون خوشبخت تر میشی  

میشه برای حاجت دلم دعا کنید (:

بیخیال بابا البته سر کوفت دیگران خیلی بده اینکه هعی بیان پشت سرت بگن فلانی ترشیده مونده اینا ولی اصل ...

دقیقا همین سرکوفت ها آزارم میده🥲💔

ان شاءالله 

مرسی ممنونم❤️❤️

اره مامان منم همینو میگه دانشجو و شاغلم اتفاقا تازه از مسافرت اومدم‌من نمیگم یکی بیاد ازدواج کنم‌من ...

خب نمیدنم والا منم ندارم🤣🤣🤣ولی برام مهم نیس، زیاد حرص این چیزارو سعی کن نخوری