سلام خوبین میشه کمکم کنید من پریودم یک ماه عقب افتاد ولی ماه بعدش سر تایم شدم دو روز بعد پریودی یهویی سینم سفت شد و درد میکرد رفتم دکتر آنتی بیوتیک داد تا برم سونو سینه ولی خیلی اذیتم میکنه قرص حالت تهوع میگیرم خیلی سنگینه به نظرتون چیکار کنم استرس دارم میشه کمکم کنید
با همین سنگینی و ورم سینه شروع شد. دیگه سونو و مامو و آنتیبیوتیک خوراکی که اثر نداشت و رسیدم به آنتیبیوتیک وریدی و درنهایت مجبور شدم برم متخصص سینه تا با جراحی سرپایی مایع داخل سینه رو تخلیه کنه و نمونه برداری کنه. درنهایت شد ماستیت گرانولوماتوز.
جراحیش خیلی بده؟علائم چی بود؟اصلا علتش چی بود؟من یهویی شدم هیچ مشکلی نداشتم آنتی بیوتیک خیلی اذیتم م ...
برا منم یهویی بود. یه روز صبح بلند شدم دیدم سینهم ورم کرده. جراحیشم سخت نبود. البته منم نازکنارنجی نیستم. برا خیلیا عجیب بود چرا آه و ناله نمیکنم با اینکه 2ماه درگیر جای عمل بودم و مرتب شستشو میدادم.
برا منم یهویی بود. یه روز صبح بلند شدم دیدم سینهم ورم کرده. جراحیشم سخت نبود. البته منم نازکنارنجی ...
منم متاسفانه پاهام گچ گرفتم تو این حین یهویی مادربزرگم فوت کرد شوک به بدنم وارد شد استرس گرفتم پریودیم عقب افتاد ولی خوب پریود شدم دوروز بعد پربودی رفتم حمام دیدم سفته خیلی خیلی استرس دارم بخدا
علائم دیگه بعدش اومد. درد و تب بعدش اومد. بعد پایین ساق پام قرمز شد و ورم کرد و دردناک شد. توی سونو ...
برای من درد داشت گز گز میکرد که آنتی بیوتیک خوردم دردش رفت البته من دست نمیزنم بهش لباس زیر هم نمیپوشم فقط الان حالت تهوع دارم و دهنم تلخه عوارض آنتی بیوتیک
نمیدونم چیکار کنم یه قرص۵۰۰ دکتر زنان گفت هر۶ ساعت یه سفکسین۴۰۰ روزی یه باز خیلی اذیتم میکنه