2777
2789
عنوان

دعانویس و موکل

188 بازدید | 10 پست

کسی که به عنوان دعا نویس کار میکنه و برای گره گشایی توسل به ائمه و معصومین و نماز رو پیشنهاد میکنه ایا میشه بهش اعتماد کرد و پیشش رفت؟ایا موکلش رحمانیه؟ لطفا کمک کنین برام خیلی مهمه

اگر کارش رو با تضمین انجام میده رحمانی نیست

تضمین یعنی چی بیشتر توضیح میدین؟ مثلا دعا میده میگه ک فلان نماز رو دورکعت بخون تقدیم کن به فلان امام و بعد حاجتت رو بخواه انشاالله که حاجت روا میشی ، اینطوری دعا میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونایی شیطانین از رو اسم طلسماشون نحوه انجام دادنشون مشخصه

الان یعنی کسی که نماز توسل به امام هارو میده و سوره های نادعلی و حدیث کسا و...میده یعنی شیطانی نیست؟

تضمین یعنی چی بیشتر توضیح میدین؟ مثلا دعا میده میگه ک فلان نماز رو دورکعت بخون تقدیم کن به فلان امام ...

یعنی بهت بگه این دعا رو اینجوری استفاده کن مثلا سر فلان موعد عشقت برمیگرده،ظاهرشون رو نباید ملاک قرار داد،یا اگر ازت چیزهای نجس بخاد مث خون یا سم فلان حیوون یا فلان گیاه

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖
یعنی بهت بگه این دعا رو اینجوری استفاده کن مثلا سر فلان موعد عشقت برمیگرده،ظاهرشون رو نباید ملاک قرا ...

ن چنین چیزهایی اصلا نمیخواد فقط نماز و سوره های قرآن رو میده

الان یعنی کسی که نماز توسل به امام هارو میده و سوره های نادعلی و حدیث کسا و...میده یعنی شیطانی نیست؟

نچ نیست شیطانی 

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید خیلی نیاز دارم به دعاهاتون🙏

ن چنین چیزهایی اصلا نمیخواد فقط نماز و سوره های قرآن رو میده

پس بهت دست نویس نمیده؟میگه فلان سوره بخون ؟خوب این دستورات عام هست و در مفاتیح هم هست مشکلی نداره

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖
پس بهت دست نویس نمیده؟میگه فلان سوره بخون ؟خوب این دستورات عام هست و در مفاتیح هم هست مشکلی نداره

اره فقط میگ فلان سوره رو بخون ، خب خداروشکر ممنونم از راهنماییتون🌹

سلام وقتتون بخیر من یه آقا رو میشناسم همراه دخترش کار میکنن و موکلش هم رحمانیه خودم بهش خیلی اعتماد دارم و همیشه برای جلب اعتماد نصف هزینه رو قبل و نصفشو بعدش میگیره