کسی که به عنوان دعا نویس کار میکنه و برای گره گشایی توسل به ائمه و معصومین و نماز رو پیشنهاد میکنه ایا میشه بهش اعتماد کرد و پیشش رفت؟ایا موکلش رحمانیه؟ لطفا کمک کنین برام خیلی مهمه
تضمین یعنی چی بیشتر توضیح میدین؟ مثلا دعا میده میگه ک فلان نماز رو دورکعت بخون تقدیم کن به فلان امام و بعد حاجتت رو بخواه انشاالله که حاجت روا میشی ، اینطوری دعا میده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تضمین یعنی چی بیشتر توضیح میدین؟ مثلا دعا میده میگه ک فلان نماز رو دورکعت بخون تقدیم کن به فلان امام ...
یعنی بهت بگه این دعا رو اینجوری استفاده کن مثلا سر فلان موعد عشقت برمیگرده،ظاهرشون رو نباید ملاک قرار داد،یا اگر ازت چیزهای نجس بخاد مث خون یا سم فلان حیوون یا فلان گیاه
سلام وقتتون بخیر من یه آقا رو میشناسم همراه دخترش کار میکنن و موکلش هم رحمانیه خودم بهش خیلی اعتماد دارم و همیشه برای جلب اعتماد نصف هزینه رو قبل و نصفشو بعدش میگیره