2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بستگی داره

مثلا من مربی ایین نامه ام چند جلسه رو تو دو جلسه خلاصه کرد،سریع رفتیم برای ازمونش اسم نوشتیم اگه همون بار اول قبول شی که میری سرکلاسای عملی، اگه قبول نشی باید امتحان بدی تا وقتی قبول شی و اینم بستگی داره هرچی شلوغ تر باشه بیشتر تو نوبتی ولی زود میشه

بعد کلاسای عملی هم اسم مینویسی برای ازمون شهری، مثلا سمت من شلوغه اسم که مینویسم دوسه هفته بعدش نوبت امتحانمه

اول تحقیق کن یک مربی خوب براخودت پیدا کن که موقع تمرین باهاش باشی من بامرد تمرین کردم اما نکات ریز نگف بعدموقع امتحان باافسر دوجلسه باخانم رفتم تمرین البته که تمرین خیلی موثره شوهرم ماشین نمیداد

کلاس کع بری بعد بامربی میری تمرین بعدشم امتحان ایین نامع که من کلا کتاب خوندم و۹۹۹تاتست زدم ازبازارخریدم۳۰هزارتومان وباراول قبول شدم

فرمان دفعه اول افسرزد دنده کشی ضعیف دفعه دوم ی پارک دوبل وقبول شدم 

موفق باشی

خیاطم
اول تحقیق کن یک مربی خوب براخودت پیدا کن که موقع تمرین باهاش باشی من بامرد تمرین کردم اما نکات ریز ن ...

دنده کشی ضعیف چرا 

اول میشه آیین نامه و کلاساش باشه بعد تازه بریم شهری بعد امتحان ؟

دنده کشی ضعیف چرا اول میشه آیین نامه و کلاساش باشه بعد تازه بریم شهری بعد امتحان ؟

اول بایداموزش رانندگی بری بعدامتحان ایین نامه بعدکه قبول شدی میری تونوبت واسه امتحان فرمان

بمن افسرگف حرکت کن بزن دنده ۲برو۳گفتم ممنوع بااجازه گف پارک کن بادنده ۳پارک کردم که البته پارکمم خراب بودکلا بادنده ۳ممنوع

شماکتاب بخون اول بعدش بامطالب اشناشدی تست بزن حالا میگن کتاب نخون فقط تست بزن ولی من اینجوری درکش نمیکردم کلا۳روز وقت گذاشتم خوندم ویکروزتااینروز دیگه یک کله تست زدم شبشم نخوابیدم قهوه خوردم شب یلداهم بودچ شبی بود 

خیاطم