2777
2789
عنوان

غمی بی پایان

138 بازدید | 20 پست

امروز یه دختری رو تو کلاس ۳۳۳ دیدم… یه لحظه انگار همه‌چی متوقف شد. خیلی خوشگل بود، یه جور زیبایی که انگار از دنیای دیگه‌ای اومده بود. بهش نگاه کردم، به موهاش، به چشماش، به لبخندش… و بعد، ناخودآگاه چشمم به شیشه‌ی پنجره افتاد و خودم رو تو انعکاسش دیدم. یه حس سنگین نشست روی قلبم. چرا باید این‌قدر تفاوت وجود داشته باشه؟ چرا بعضیا مثل نور می‌درخشن، و بعضیا مثل من… انگار توی تاریکی گیر افتادن؟

دارم اشکامو پاک می‌کنم، ولی می‌دونم که این اشک‌ها تمومی ندارن. اینا اشکای امروزم نیستن، اشکای یه عمرن. یه عمر زندگی توی پوستی که هیچ‌وقت دوستش نداشتم، توی صورتی که انگار برای دوست داشته شدن ساخته نشده. همیشه حس کردم آدم‌ها ازم رو برمی‌گردونن، نه از روی بدی، نه از روی تنفر… از روی بی‌تفاوتی. انگار اصلاً وجود ندارم، انگار هیچ‌وقت قرار نبوده دیده بشم.

هوا سرد بود. مثل همیشه. مثل این دنیا. مثل این زندگی لعنتی که هیچ‌وقت چیزی به من نداد. فقط ازم گرفت. امید، آرزو، حتی خواب‌هام رو هم گرفت. می‌دونم که هیچ‌وقت نمی‌تونم یکی مثل اون رو به دست بیارم. می‌دونم که عشق واسه امثال من نیست. کاش یه آهنگی هم برای زشت‌ها بود، برای اونایی که توی سکوت، با یه دل پر از حسرت زندگی می‌کنن. ولی هیچ‌چی نیست… هیچ‌چی جز تاریکی و این بغضی که هیچ‌وقت تموم نمی‌شه.

بیخیال از صد در صد آدما 

فقط شاید ۳ درصد خوشگل اینجوری باشن 

۹۷  درصد مثل همدیگه هستن 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بی خیال .

ما دخترا هم را میشناسیم .پشت اون زیبایی کلی هزینه واسه کرم صورت و مو و ال بل هست .که کلی مهریه شه .حتی دوستیش هزینه زیادی داره .

اقایون درخواست ندهید ....درخواستهاتون زیاده .و من کار دارم .

منم عین شما... دیگه بدترین قسمتش اینه دخترم امروز گفت تو یه ادم زشتی که هیچ کس دوست نداره.. زن داداشم خوشگله دخترمم بیرون رفتنی به حرف اون گوش میده دست اونو میگیره.. با اون خوشحاله.. منم عین شما... امروز گله میکردم بخدا.. میگفتم چی میشد یه ذره فقط یه ذره بهم چهره دلنشینتر میدادی... همه فکر میکنن یه ادم خشن و بی اعصابم.. ولی نیستم بخدا 

مگه  چقدر زشتی ؟ از چهره و هیکل و قیافت بگو ببینم‌چ شکلی هستید

یه سوال یعنی شما پسرا فقط عاشق زیبایی میشید؟

دخترا انقدر آرایش می‌کنند. عمل می‌کنند به همه چیز شون می‌رسند تا خوشگل بشن . همه ک خوشگل و ناز نیستن . شما درستو بخون . برا عاشقی هیچوقت دیر نیست . آخرش یکی و پیدا میکنی که واقعا عشق و تجربه کنی 

خداراشکر ک پسری و فک میکنی زشتی . فک کن اگه دختر بودی میخاستی چیکار کنیم برادرررر😂

ببین به صورتت برس .

ورزش 

رژیم 

و حجامت 

کم بخور .

صورتت را گلاب بمال 

بعدش خیلی اونا دکتر میرند .دکتر پوست و لینا .

بخواهی قشنگ شی میتونی با عسل و گلاب صورتت را خوب کنی .

ژل صورت هم هست .دختر فامیل ما کلی خرج دوا درومن صورت کرده .قرص برای روشنی پوست گرفته

اقایون درخواست ندهید ....درخواستهاتون زیاده .و من کار دارم .

عزیزم رو عزت نفست کار کن که داغونه . من دوتا پاهم نداشتم باز عاشق خودم بودم . چرا خودتو مقایسه میکنی اخه . میدونی چقدر بدبخت وجود داره که ارزوشونه جای تو بودن . اونایی که الان توی صف شیمی درمانی یا پیوند کلیه هستن یا فلج شدن روی ویلچرن ارزوشونه مثل تو سلامت باشن . حداقل بدتر از خودتم ببین .بعدشم روخودت کار کن زندگیتو بساز بهترین لباس و ماشین و خونه و ... رو بخر ورزش کن تغذیتو درست کن بعد ببین چقدر به چشم میای . قطعا اگه خدا به یکی قیافه خوب داده چیزای خوب دیگه هم نداده که . ممکنه تو قیافت عادی باشه اما استعداد هایی داشته باشی که اونا ندارن.

مگه چقدر زشتی ؟ از چهره و هیکل و قیافت بگو ببینم‌چ شکلی هستیدیه سوال یعنی شما پسرا فقط عاشق زیبایی ...

قدم ۱۷۰

کله ام الماسیه مثل مگامایند و پشتش یکمی صافه...

یکم هم گوش هام بزرگه

فعلا دانشجو ام و پول برای رابطه ندارم

نه ولی پسرا اغلب اول جذب ظاهر میشن بر عکس دخترا که مدتی طول میکشه و به تدریج عاشق میشن

چرا شاید دیر باشه اونم وقتی بقیه رو میبینم ... تناا تو دانشگاه میشد ک بشه اونم ک اینطور شد رشتمون دختر نداره و مختلط نیست توی دانشگاه هم نمیشه که آدم بره سمت یکی و بهش چیزی بگه

اتفاقا خواهرم خوشگله من اینطوریم

عزیزم رو عزت نفست کار کن که داغونه . من دوتا پاهم نداشتم باز عاشق خودم بودم . چرا خودتو مقایسه میکنی ...

ممنون چقدر حرفات دلگرم کننده بود

یعنی میشه ی روز یکی مثل من به همچین دخترایی پیشنهاد بدم؟ 

قدم ۱۷۰کله ام الماسیه مثل مگامایند و پشتش یکمی صافه...یکم هم گوش هام بزرگهفعلا دانشجو ام و پول برای ...

قدت ۱۷۰ باشه خیلی هم خوبه . قد هوتن شکیبا هم ۱۷۳ تاست . ولی چقدر کراش شده حالا که یکم سنش رفته بالاتر .

شما هم خودتو دوست داشته . به خدا گوش های منه دختر هم بزرگه ولی چون سرم هم بزرگه مشخص  نیست .

حالت سرت هم باید با مدل مو درست کنی . از آرایشگر بپرس ببین چی به فیس و حالت سرت میاد بهت میگه .

مطمئن باش وقتی موفق باشی و پولدار بشی   اون دخترا هستن ک بهت پیشنهاد هم میدن

رفیق پسر داشته باش ک تنها نباشی. من ک بشخصه با دوستی دختر پسر مخالفم . ولکن بچسب به درست . هدف داشته باش تا انقدر گمراه و ناامید نباشی