2777
2789
عنوان

تنها زخمی که خوب نمیشود

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزمزخم های دیگه نخوری ببینی خیلی چیزها هست که پاک نمیشه اتفاقا راحت ترینش فراموش کردن ادمه

پسرم اجی...

تا الان با پونصد هزارتا از این حرفا خودمو گول زدم...هیچوقت جاش خوب نمیشه...هیچوقت...عشق مثل یه گره خوردن روحیه...که اگه طرفت نخوادت تا ابد اسیری کم و بیش..‌

پسری از دیار زاگرس🟢

نرسی یه درده برسی یه درده دیگهتوف تو روزگار کلا

با وجود نرسیدنم یه حسی همیشه بهم میگه تنها کاری که باید کنی اینه که فقط و فقط تلاش کنی واسه پیشرفت و بهتر شدنت...فقط تلاش...فقط تلاشششششش...این راهکاره درمونشه بنظرم شاید

پسری از دیار زاگرس🟢

عشق جز درد چیزی نداره

دروغ نیس که فرهاد کوه کنده واسه شیرین 

وقتی بودش 

بی باک ترین و شاد ادم کره خاکی بودم واسه هر کاری...

کوه کندن سهل بود...میتونستم جونمو به اسونی تقدیمش کنم...فقط میخواستم بمونه...قول داد میمونه...قول داد...ولی نموند

پسری از دیار زاگرس🟢

فکر نمیکردم عشق وجود داشته باشهمیتونم بپرسم از نظر شما عشق چیه؟

عشق مثل یه نوع گره خوردن روحیه به کسی که دلت گیرش میشه...بخاطر چیزای مادی نیست عشق...عشقم بهش حقیقی بود ای خدا...بخدا حقیقی بود...

پسری از دیار زاگرس🟢

دروغ نیس که فرهاد کوه کنده واسه شیرین وقتی بودش بی باک ترین و شاد ادم کره خاکی بودم واسه هر کاری...ک ...

واسع خودمون ک‌انتخاب اشتباه داشتیم عشق مزخرف ترین کار دنیاست 

واسع منم نموند رفت عین خیالش نیست زندگی من چ میشه الهی تاوان پس بده 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

با وجود نرسیدنم یه حسی همیشه بهم میگه تنها کاری که باید کنی اینه که فقط و فقط تلاش کنی واسه پیشرفت و ...

ایشالله ک موفق میشی و با یه ادم درست ازدواج میکنی 

بنظرم نباید غصه بخوری و بگی وای خدا چرا نشد و فلان

واسع خودمون ک‌انتخاب اشتباه داشتیم عشق مزخرف ترین کار دنیاست واسع منم نموند رفت عین خیالش نیست زندگی ...

کسی که بهمون بد کنه تنها با یه راه تاوان پس میده...دیدن پیشرفت غیر قابل تصور ما

پسری از دیار زاگرس🟢

ایشالله ک موفق میشی و با یه ادم درست ازدواج میکنی بنظرم نباید غصه بخوری و بگی وای خدا چرا نشد و فلان

ممنونم ‌‌. نه فعلا زن نمیگیرم دوتا شکست سخت تو زندگیم داشتم یکیش این بوده ‌‌. ازدواج حالا حالاها نمیخوام...فقط پیشرفت روبه بالا باید روش تمرکز کنم تلاش و کوشش بیشتر و بیشتر   

پسری از دیار زاگرس🟢

ایشالله ک موفق میشی و با یه ادم درست ازدواج میکنی بنظرم نباید غصه بخوری و بگی وای خدا چرا نشد و فلان

ادمیزاد احساس داره...گاهی وقتا یادم میاد چی به سرم اومد گرگ کوهسار هم بدونه چه ظلم هایی در حقم شد واسم گریه میکنه...سنم کم بود همه هر جور تونستن زمینم زدن اول از همه خانوادم

پسری از دیار زاگرس🟢

۵ سال پیش تموم شد نرسیدم

سنتون کم بوده واقعا. نه بخاطر عشق! بلکه بخاطر همین تشکیل زندگی و حرف های خانواده ها... 

الان نمیتونید برین پیشش؟ 

یعنی الان امکانش نیست ببینینش؟