2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اول اینکه دیده نمیشه تو عکسولی اون دکتره عزیزم خوب اگه راضی نیستی برو پیش دکتر دیگه ای

چرا کامل دیده شده با گوشی عکس گرفتم نوکش شکسته دیواره رو کامل پر نکرده

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺

قاعدتا باید این شکستگی و‌تیزی رو تراش و بعد پر میکرد چاره ای نیست قطعا زیر بار نمیره و بایدبری جای دیگه

اگر مستضعفی دیدی ، ولی از نان امروزت ، به او چیزی نبخشیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگرچادر به سرداری ، ولی از زیرآن چادر ، به یک دیوانه خندیدی ؛ به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگر هرساله در حجی ، ولی از حال همنوعت ، سوالی نپرسیدی، به انسان بودنت شک کن .🫵🏻 اگر مرگ کسی دیدی ، زجای خود نجنبیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻

قاعدتا باید این شکستگی و‌تیزی رو تراش و بعد پر میکرد چاره ای نیست قطعا زیر بار نمیره و بایدبری جای د ...

خیلی ناراحتم یه ماهه دارم میرم میام هی میگه عفونت داره اینم از پر کردنش 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
خیلی ناراحتم یه ماهه دارم میرم میام هی میگه عفونت داره اینم از پر کردنش

عفونت که حتما داشته و‌ تا رفع نشه نمیتونن پر کنن اما پرکردنش رو نمیدونم چی بگم 

جای دیگه م بعضیا کار دکتر دیگه رو قبول نمیکنن یا بکنن هم هزینه کامل میخان 

اگر مستضعفی دیدی ، ولی از نان امروزت ، به او چیزی نبخشیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگرچادر به سرداری ، ولی از زیرآن چادر ، به یک دیوانه خندیدی ؛ به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگر هرساله در حجی ، ولی از حال همنوعت ، سوالی نپرسیدی، به انسان بودنت شک کن .🫵🏻 اگر مرگ کسی دیدی ، زجای خود نجنبیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻

عفونت که حتما داشته و‌ تا رفع نشه نمیتونن پر کنن اما پرکردنش رو نمیدونم چی بگم جای دیگه م بعضیا کار ...

بنطرت دوباره برم بهش بگم؟

دکتری که صاحب مطبه اونجا نبود برم به اون بگم؟

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
بنطرت دوباره برم بهش بگم؟دکتری که صاحب مطبه اونجا نبود برم به اون بگم؟

اره اگه ی مقام بالاتر اونجا هست به اون بگی برای حفظ اعتبار مطبش ممکنه همکاری کنه

نهمثلا عصب کشی و پر کرده

آها

خب اگه قرار بود روکش بشه مشکلی نبود چون کلی تراش میخوره

ولی الان بله بد ترمیم شده

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

2790
2778
2791
2779
2792