راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
قاعدتا باید این شکستگی وتیزی رو تراش و بعد پر میکرد چاره ای نیست قطعا زیر بار نمیره و بایدبری جای دیگه
اگر مستضعفی دیدی ، ولی از نان امروزت ، به او چیزی نبخشیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگرچادر به سرداری ، ولی از زیرآن چادر ، به یک دیوانه خندیدی ؛ به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگر هرساله در حجی ، ولی از حال همنوعت ، سوالی نپرسیدی، به انسان بودنت شک کن .🫵🏻 اگر مرگ کسی دیدی ، زجای خود نجنبیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻
خیلی ناراحتم یه ماهه دارم میرم میام هی میگه عفونت داره اینم از پر کردنش
عفونت که حتما داشته و تا رفع نشه نمیتونن پر کنن اما پرکردنش رو نمیدونم چی بگم
جای دیگه م بعضیا کار دکتر دیگه رو قبول نمیکنن یا بکنن هم هزینه کامل میخان
اگر مستضعفی دیدی ، ولی از نان امروزت ، به او چیزی نبخشیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگرچادر به سرداری ، ولی از زیرآن چادر ، به یک دیوانه خندیدی ؛ به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻 اگر هرساله در حجی ، ولی از حال همنوعت ، سوالی نپرسیدی، به انسان بودنت شک کن .🫵🏻 اگر مرگ کسی دیدی ، زجای خود نجنبیدی ، به انسان بودنت شک کن . 🫵🏻
بنطرت دوباره برم بهش بگم؟دکتری که صاحب مطبه اونجا نبود برم به اون بگم؟
اره اگه ی مقام بالاتر اونجا هست به اون بگی برای حفظ اعتبار مطبش ممکنه همکاری کنه