سلام باردارم پیش پزشکم رفتم قبل از اینکه آزمایشات اولیه رو ببینه برام اسید فولیک تجویز کرده ،حالا ازمایشاتمو بردم برام کپسول فروفورت برام تجویز کرده دوتاییشون قرص آهن
وااای پس اصلا قطع نکن اسیدفولیکو حالا اون سبزاش خودش داره ولی این ابیا اهن خالیه درصورتی ک جنینت تا هفته ۱۶ نیاز ب اسید فولیک ۱ داره
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خب دیگه بدتر تو تازه نیازت ب اسید فولیک شروع شده بهیچ وجه قطع نکن تا حداقل ۱۰ هفته دیگه بعدشم باید بخوری ولی تو مکملا هست نیاز نیست جدا بخوری اما الان هرمکملی نوشت ب کنار در کنارش اسیدفولیک واجبه
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن