2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین کمک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8520 بازدید | 21 پست

مگه هروزقراره قرص بخوري كه به فكرضررشي نهايتاماهي يه دونه باوركن بايه بارحامله شدم حالاديگه بدون كان دوم اصلا انجام نميدم تازه ميخوام اين دفعه كان بهترومطمينتري بگيرم چون ديشب يه خانمي تاپيك زده بود كان پاره شده بوده والان چهارمي روبارداره

كاش زمان به عقب برميگشت
مگه هروزقراره قرص بخوري كه به فكرضررشي نهايتاماهي يه دونه باوركن بايه بارحامله شدم حالاديگه بدون كان ...

وای خدا.

خدا جونم به خاطر همه چیز ازت ممنونم...خیلی وقته خودمو انداختم تو آغوشت...هرچی صلاحه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم استرس نداشته باش انشالله هرچی به صلاحت وخیر برات اتفاق بیفته.داروهارو مصرف نکن فردا صبح هم بی بی بزن  ببین نتیجه ش چی میشه اگه منفی بود  صبرکن که پری بیاد بعد داروهات استفاده کن چون جواب صدرصدی بی بی روز موعدت

این ماه حست میکنم کوچولوی من.میدونم که میای تو دلم خیلی نزدیک شدی  
عزیزم اینجوری نگو.خیلی از کسایی که درک نمیکردن سرشون اومده..یکیش خودم

آخه من بچه اولم همینجور شد. با یه بار اقدام گرفت. ولی اون موقع میخواستم

الان هم راضی ام به رضای خدا

رفتم تاپیک دوستانی که حامله نمیشن خوندم

گفتم خدایا غلط کردم.دیگه ناشکری نمیکنم

خدا جونم به خاطر همه چیز ازت ممنونم...خیلی وقته خودمو انداختم تو آغوشت...هرچی صلاحه
عزیزم استرس نداشته باش انشالله هرچی به صلاحت وخیر برات اتفاق بیفته.داروهارو مصرف نکن فردا صبح هم بی ...

ممنون عزیزم

سلام دوستان

بی بی گذاشتم یه خط پررنگ و یه هاله خیلییییی کمرنگ

من میگم خط افتاده

ولی شوهرم نمی‌بینه میگه دیوونه شدی😓

به نظرتون باردارم؟

قرصا رو هم دیگه نخوردم