mamane_kuchulu مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 164 عنوان بچه ها بیاین کمک😭 8520 بازدید | 21 پست سلام دوستانمن یه هفته ای زیر دلم درد می گرفت رفتم دکتر گفت عفونته. قرص های خوراکی افلوکساسین و مترونیدازول و قرص واژینال کلوتریمازول ۱۰۰ بهم دادهلازم به ذکره که شوهرم این ماه دو بار دستش در رفته میترسم حامله باشم و این قرصا ضرر داشته باشه خدا جونم به خاطر همه چیز ازت ممنونم...خیلی وقته خودمو انداختم تو آغوشت...هرچی صلاحه 1396/10/20 | 13:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamane_kuchulu مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 164 چه کنم دارم دیوونه میشم دوره های پری ۲۵ روزه هستشدو روز مونده تا پریبه نظرتون بیبی چک بزارم الان نشون میده آیا؟؟ خدا جونم به خاطر همه چیز ازت ممنونم...خیلی وقته خودمو انداختم تو آغوشت...هرچی صلاحه
artinegar عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 809 من واقعا نمیفهمم دستش در رفته یعنی چی. اصلا بارداری ناخواسته رو درک نمیکنم من به این دنیا اومدم تا شاد زندگی کنم
mamane_kuchulu مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 164 امتحان کن و اگه مثبت بود قرصارو نخور برو دکتر شش روز پیش گذاشتم منفی بودمیدونم زود تست گذاشتمالان هم میترسم بزارم درست نشون ندهدو دلم خدا جونم به خاطر همه چیز ازت ممنونم...خیلی وقته خودمو انداختم تو آغوشت...هرچی صلاحه
mamane_kuchulu مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 164 من واقعا نمیفهمم دستش در رفته یعنی چی. اصلا بارداری ناخواسته رو درک نمیکنم بچه اولم هم همینجوری شد خدا جونم به خاطر همه چیز ازت ممنونم...خیلی وقته خودمو انداختم تو آغوشت...هرچی صلاحه
mamane_kuchulu مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 164 چند روز پیش اقدام کردی تازه که پاک شده بودم ۱۵ روز پیش خدا جونم به خاطر همه چیز ازت ممنونم...خیلی وقته خودمو انداختم تو آغوشت...هرچی صلاحه
mamane_kuchulu مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 164 فک کنم نشون بده بعد دو هفته نمیدونم خدا جونم به خاطر همه چیز ازت ممنونم...خیلی وقته خودمو انداختم تو آغوشت...هرچی صلاحه
مريمگلي عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 2617 عزيزم صبح ناشتابزارحتمانشون ميده من تودوتابارداريم قبل موعدپريود بيبي چك مثبت بود.ميتونم بپرسم روش جلوگيريت جي بود واينكه چراقرص اورژانسي نخوردي كاش زمان به عقب برميگشت
mamane_kuchulu مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 164 عزيزم صبح ناشتابزارحتمانشون ميده من تودوتابارداريم قبل موعدپريود بيبي چك مثبت بود.ميتونم بپرسم روش ج ... فردا صبح حتما میزارمجلوگیری مون طبیعیشوهرم ترسیده شدهیبار رفت داروخانه بگیره.دکتر بهش گفت این قرصا خیلی خطر داره و کیست ایجاد میکنه و .....از اون وقت تا حالا قرص اورژانسی نگرفته خدا جونم به خاطر همه چیز ازت ممنونم...خیلی وقته خودمو انداختم تو آغوشت...هرچی صلاحه
مريمگلي عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 2617 اگه باردارنبودي ياروشتو عوض كن ياقرص اورژانسي بگيرمن بارداري دومم بايه بار باردارشدم كاش زمان به عقب برميگشت
mamane_kuchulu مدیر استارتر عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 164 اگه باردارنبودي ياروشتو عوض كن ياقرص اورژانسي بگيرمن بارداري دومم بايه بار باردارشدم راست میگی خداییشخیلی بی خیالممشکلی برا بچه دار شدن ندارمهرچی خدا بخوادمیترسم قرصا ضرر داشته باشهتازه بچم یه سال و نه ماهشه خدا جونم به خاطر همه چیز ازت ممنونم...خیلی وقته خودمو انداختم تو آغوشت...هرچی صلاحه
mamanzarii عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 3575 من واقعا نمیفهمم دستش در رفته یعنی چی. اصلا بارداری ناخواسته رو درک نمیکنم عزیزم اینجوری نگو.خیلی از کسایی که درک نمیکردن سرشون اومده..یکیش خودم