2777
2789

آره

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه خوب ، چطوری تونستی؟

مفصله

تاپیک هام بخون

والا غم مثل هنگام غروب 

تو شهرت

کلا باید جای نور بود

تاریکی انرژی میاره پایین

مثلا مسافرت دلت بگیره 

در حد دپرسی

فرص کن از ۲۰ سالگی  ببعد باهام هنراه بود

اعتماد به نفس کم یکجورایی افسردگی میاره

مفصله این خط ‌....

بعد جدایی م 

مجبور بع مصرف دارو

شدم یک سال و دوماه

سوال داری بپرس

زندگی جدیدم شروع کردم

دوسال میشه ۲۲ اسفند

بچه م ۸ماهشه

اگزما داره  درگیرشم

۳۹سالمه

اطلاعات دارویی خواستم

میام میگم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

یعنی تنها راه کنترلش قرصه؟ من قرص مصرف میکنم ولی بازم حالم خوب نیست

باید کنارش به طور مرتب یه مدت پیش یک روانشناس خوب رواندرمانی هم بشید، قرص ها رو هم حتما زبر نظر روانپزشک حاذق مصرف کنید و هر چند وقت یه بار دوباره ویزیت بشید تا چک بشید تا دوره ی درمانتون کامل بشه‌.

من با قرص کنترل شد ولی از وقتی قطع کردم دوباره شدت گرفت؛ حتی بدتر از قبل.

دکترم گفت قرص اعصاب مادام‌العمره؛ اگه می‌تونی تا آخر عمرت بخوری بسم الله! با قطع کردنش آدم خیلی اذیت می‌شه؛ حداقل من که دارم می‌شم...

هومت، هوخت، هورشت.