2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام فیلمباز میشه ببخشید من اونشب بشدت عصبی بودم تو هم یهو نسنجیده یه حرفی زدی دیگه مغزم کار نکرد، سرم هم بشدت درد میکرد، ببخشید ناراحتت کردم😢😢😢😢

بخدا حق داشتم خیلی بهم فحش بد دادن 

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

سلام فیلمباز میشه ببخشید من اونشب بشدت عصبی بودم تو هم یهو نسنجیده یه حرفی زدی دیگه مغزم کار نکرد، س ...

سلام 🖐️ 

اشکالی نداره بابا این چه حرفیه 😊

ما همیشه دوستیم دیگه 😉😅 

گر صدبار توبه شکستی بیاااا🤣🤣

راستی چخبرا ..؟

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

سلام 🖐️ اشکالی نداره بابا این چه حرفیه 😊ما همیشه دوستیم دیگه 😉😅 گر صدبار توبه شکستی بیاااا🤣🤣را ...

من توبه شکستم و طوفانی بازگشتم گور بابای هر کی که نمیتونه ببینه😂😂😂😂😂😂😂😂😂

سال نو مبارک باشه، خبری نیست همه چی امن و امانه

خودت چه خبرا؟؟ 

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

من توبه شکستم و طوفانی بازگشتم گور بابای هر کی که نمیتونه ببینه😂😂😂😂😂😂😂😂😂سال نو مبارک باشه، ...

عالیع 😉 😂 😂 🤣 

سال نوی توام مبارک باشه 💐 

آره همه چی تقریبا روبه راهه 🫤😂 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

عالیع 😉 😂 😂 🤣 سال نوی توام مبارک باشه 💐 آره همه چی تقریبا روبه راهه 🫤😂

ممنونم، خدا رو شکر که خوبی، این چند روز خیلی عذاب وجدان داشتم، خیلی بد حرف زدم، ولی تو واقعا خیلی با محبتی، از ترس اینکه ضایعم نکنی اول تو تاپیک جدید پیام نذاشتم