2777
2789
بله ، قطعا سرگرمیش جلب توجهه توعه ، تو رو راضی نگه میداره تا سرگرمیش رو از دست نده

پشمام خب از کحا این معلوم میشه وقتی زیادی راضی باشی؟!

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله ، قطعا سرگرمیش جلب توجهه توعه ، تو رو راضی نگه میداره تا سرگرمیش رو از دست نده

مثلا پسری ک با ی دحتر رابطه جن*سی داشته باشه خونه حالی بره باهاش چی اینم قصدش سرگرمی؟ 

پشمام خب از کحا این معلوم میشه وقتی زیادی راضی باشی؟!

شانس و تقدیر ، ارتباط با ادم ها سخت شده 

گاهی می تونی از تکرار روزمرگی متوجه بشی یا مثلا هر چی میگی بگه منم همینطور😂 و .....

کاملا مشخصه رفتارش ولی ما دخترا نمیخایم باورمون شه پیری ک بخوادت با نخوادت 360درجه حتی اگر نقشم خوب ...

یعنی کسی ک دختر ببره خونه خالی و رابطه جن*سی هم داشته باشه و تک پر نباشه؟ 

اما جوری رفتار کنه ک انگار عاشق دخترس یا باهاش فابه این چی سرگرمی؟ 

مثلا پسری ک با ی دحتر رابطه جن*سی داشته باشه خونه حالی بره باهاش چی اینم قصدش سرگرمی؟

امکانش هست ولی در کل خودت باید بفهمی به صدای قلب گوش بده اون مسیر درست رو بهت نشون میده

عزیز ی مرد تا زمانی عاشقه ک رابطه ج نداشته باشه اونه ک بر قرار کنه بعدی البته تا زمانی ک بعدی پیدا نکنه تو رو می‌زاره تو آب نمک

هر پسری یه جور سرِ دختر رو گرم میکنه هر پسری رفتار خودشو داره نمیشه یه نسخه برای همشون پیچید . ولی هدف نهایی هموشون یه چیز هست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

یعنی کسی ک دختر ببره خونه خالی و رابطه جن*سی هم داشته باشه و تک پر نباشه؟ اما جوری رفتار کنه ک انگار ...

بزور میخای بهش زنگ بزنی موقع صحبت کردن بانو همیشه حال نداره کادو و فلان اصلا تاریخ تولد چیه دیگه تمسخر