چند ماه بود یک درخواست از شوهرم داشتم ک شدیداً مخالفت میکرد همچنین خانوادشم بشدت جلو خواسته مو گرفته بودن .... این آیه رو ۷ بار خوندم، دهن همه شون بسته شد واقعا
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.
واقعا میشه؟ یعنی چی دهنش بسته میشهمثلا به حرفت میکنه؟
اره . یعنی عین موم نرم شدن و دیگه مخالفت نکردن . من برا همین هدفم ،، انواع دعانویس رفته بودم و نتیجه ش شده بود فقط دعوا و بحث ..... همین آیه رو خوندم ،، ب راحتی موافقت کردن
وای اسم دعانویسو نیار ک خدا لعنتشون کنهفقط تو همون موضوغ یا همه چی؟
من کلا برا یک مسأله تا ب حال خوندم . البته خواسته م ب ضرر کسی نبود و کاملا مربوط ب زندگی خودم بود . یک سال بود هر چی ب شوهرم و خانوادش میگفتم فلان کارو باید بکنیم ، محکم و قاطع میگفتن نه امکان ندارع..... ولی رام شدن
اره دیگه ب نیت بود . ۷ بار روزی . کلا دو سه روز بود خوندم ک شوهرم کوتاه اومد ، بعدش هم خانوادش فوری کوتاه اومدن. و من بعد یک سال جنگیدن ، این بار خیلی آروم و زیر پوستی ، ب هدفم رسیدم