2789
عنوان

هفت سین عید

476 بازدید | 32 پست

سلام دوستان 

من تازه عروسم و فامیلای شوهرم خیلی زیادن و صد در صد برای عید دیدنی میان خونمون میخوام سفره هفت سین یا سینی هفت سین درست کنم میدونم الان خیلی زوده ولی میخوام از الان ب فکرش باشم تا یه چیز خوب از آب در بیاد اگه ایده دارید یا عکس یا خودتون قبلا درست کردید یا هر چیز دیگه ای لطفا برام بفرستید ممنون میشم

اصلا هم زود نیس.

من همیشه این موقع ها دس ب کار میشدم چون همه کارهارو خودم انجام میدادم زیاد طول میکشید.1 دونه عکس پارسال دارم مال خونه مامانمه ک خودم براش درس کردم میزارم بقیش تو گوشیم نیس 

❤خاله جونا برا تو دلیم ی صلوات میفرستید سالم بیاد بغل مامانش❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه قشنگ چطوري درست كرد؟! 

مجمع مسی کفشو فویل انداختم به چهار قست مساوی تقسیم کردم و بینشون شن ریختم و کنارهاشون سنگ گذاشتم بعدش داخل قسمت هارو بذر گندم ریختم .بعد گلدون ریز خریدم سفالی رنگ کردم داخلشون سیر سماق سنجد گذاشتم .یه دونه سبد کوجیکم خریدم تخم بلدرچین رنگ کردم گذاشتم با سکه ی قابلمه مسی کوچیکم گذاشتم گوشه داخلش سمنو ریختم

میتونی 1 مستطیل عین جعبه شیرینی بدون در با چوب درس کنی و ی مستطیل کوچیکتر هم از نظر پهنا هم عرضی ولی ارتفاعش بیشتر و بالاتر از مستطیل اولی باشه ک بالابره.عین جعبه شیرینی ک پشت از کفش بزاری تو مستطیل اولیه.

بعد تو مستطیل اولیه بذر بپاش رو مستطیل دومیه اول جام یا شراب خوری برای 6 تا سینتو بزار بعد بزار بپاش .کم کم بذر ها بزرگ میشن و تو شرتب خوریت میتکنی سین هاتو بزاری من ظرف ماهیم کوچیک بود اونم گذاشتم لای سبزها دورش جام ها رو چیدم .از اول باید جای جام ها رو مشخص کنی.سخت نیس ولی زحمت دارم خیلی شیک میشه .مال من هر سال همه میان ک هفت سینامو ببینن هر سال جدید میچینم.این مال دوسال پیش بود

❤خاله جونا برا تو دلیم ی صلوات میفرستید سالم بیاد بغل مامانش❤