2777
2789
عنوان

به نظرتون ویژگی یه زن خوب بقول معروف زن زندگی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 47 پست
😂 اونا دیگه زن نمی‌خوان بولدوزر میخوانکار کنه پول در بیاره زن زندگیه🤦🏻‍♀️

خیلیا گفتن اینو . متاسفانه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازنظر اقایون که هیچ توقعی نداشته باشه هرچی گفتن بگن چشم کوزت خونه خودش ومادرش باشه😂😂

😂😂😂 مشکل اینه تو کت من نمیره

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

خااانم باشه

یعنی عاقل باشه، بدونه کجا سیاست داشته باشه کجا با خنده و ادب جواب جسارت رو بده 

حواسش به زندگیشو همسرشو و بچه هاش باشه  

همراه درست همسرش باشه نه فدا کننده یا خودخواه

به کسب اجازه ی دخالت تو زندگیشو نده

این دیگه مرد زندگیه

🫠 ها دیگه 

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

خااانم باشهیعنی عاقل باشه، بدونه کجا سیاست داشته باشه کجا با خنده و ادب جواب جسارت رو بده حواسش به ز ...

👍درسته

ربطی نداره برو از مشروب خورم بپرس میگه زن زندگی یعنی این

🙄 اونم زن مذهبی میخواد؟

فقط شمانیستی توکت۹۰درصدخانما نمیره😂

😂😂

تو سری خور باشه بره سرکار حقوقشو دودستی تقدیم شوهرش کنههرچی شوهرش گفت بگه چشماگر شوهرش خیانت کرده چش ...

🫠🫠

اره مگه ندیدی میگن پسرا میرن هر غلطی میکنند اخر میان دختر پاک وبا حیا میگیرن زن زندگی و مادر بچه هاش ...

ولی واقعا کبوتر با کبوتر بازم با باز