2777
2789
عنوان

بنظرتون موهام رنگ کنم یا نه

126 بازدید | 17 پست

ببینین من ۲۵ سالمه موهام خرمایی روشنه و پوستم سفیده متاهلم ولی حتی تو عروسیمم موهامو رنگ نکردم سه سال پیش..پیارسال سه چهار تا لایت جلوی موهام زدم ک تا الان رفته با رشد و اینا موهامم بلنده و حالت دار شوهرم خیلی بلوند دوس داره ولی اینک دانشجوم و تا سه چهار سال دیگه نمیخام بچه دار بشم میخوام سنم زیاد نشون نده خودم و شوهرم هردو بیبی فیسیم بنظرتون رنگ کنم ک تو دل اون و دل خودم نمونه و اینک چ رنگی مناسبمه یا نه زوده و سنم میره بالا جالب هست یا نه نظر حقیقتونو میخوام ممنون

تو این چیزهای سلیقه ای نظر خودت و همسرت مهمه. نظر من غریبه به چه دردت می خوره؟ 

از نظر من رنگ نکنی بهتره. اون شادابی و جوانی و رنگ اصلی مو چیز دیگه است. ولی خب اگر خودت و همسرت دوست دارید یک بار امتحان کنید می تونی انجام بدی. دیگه مرگ که نیست. موست. دوباره درمیاد. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل شما موهام خرمایی روشنه اما رنگ نمیکنم چون مطمئنم پشیمون میشم نچرال که بهترهههه 🥲

درسته ولی میدونی ازین که میگن هر چیزی زمانی ک ذوقشو داشته باشی و تو سن خاصی قشنگه میترسم ک سنم بره بالاتر و اگ بخام رنگ هم انجام بدم دیگع جذابیتی نداشته باشه

دم روزایی عید کخ میوفته به خانوما😂😍منم چن وقتی عه به فکرشم...بالیاژ و آمبره‌ خیلی قشنگن...اتفاقا گ ...

همین نمیدونم خوب بشه یا نه چون الان با اینک ۲۵ سالمه ولی بیرون خیلیا فک میکنن حدود ۱۹ اینام و اصلا نشون نمیده متاهلم میدونم ک با رنگ مو کاملا اینا فرق میکنه

تو این چیزهای سلیقه ای نظر خودت و همسرت مهمه. نظر من غریبه به چه دردت می خوره؟ از نظر من رنگ نکنی به ...

بنظر شما تا چند سالگی موی طبیعی رو باید حفظ کرد و جذابیتش بیشتر از رنگه ..اینو میخام بدونم

همین نمیدونم خوب بشه یا نه چون الان با اینک ۲۵ سالمه ولی بیرون خیلیا فک میکنن حدود ۱۹ اینام و اصلا ن ...

دیگه تنوع و تغییره دیگه ..من موهام خیلی مشکیه...هم دلم میگه رنگ کنم باز حیفم میاد..از طرفی خیلی گرونه😂🦥

دیگه تنوع و تغییره دیگه ..من موهام خیلی مشکیه...هم دلم میگه رنگ کنم باز حیفم میاد..از طرفی خیلی گرون ...

اره بدیشم همینه مامانم میگه افتادی تو رنگ دیگه رنگ موهای طبیعی خودتو نمیبینی مگه اینک چند سال دو رنگ باشی تا رشد کنه

بنظر شما تا چند سالگی موی طبیعی رو باید حفظ کرد و جذابیتش بیشتر از رنگه ..اینو میخام بدونم

واقعا نظر خودت مهمه. من دوست داشت از 22 سالگی خیلی سفید داشت. بعضیا تا 38 و 40 هم ندارند.
می تونی یک سال رنگ داشته باشی. بعد برگردی به رنگ موهای خودت. خود رنگ همون روز که تازه است قشنگه. گاهی از موی طبیعی هم قشنگ تر. ولی نگه داری می خواد. ریشه ها درمیاد. مو خشک می شه. ایناست که قشنگیش رو می گیره. وگرنه همون روز اول که خیلی وقتا قشنگه. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

اره بدیشم همینه مامانم میگه افتادی تو رنگ دیگه رنگ موهای طبیعی خودتو نمیبینی مگه اینک چند سال دو رنگ ...

نهه اتفاقا میگم بالیاژ کن از ریشه مو نمی گیرن ..بعدشم مو سریع رشد می کنه ..یه چند تا لایت بزن به موهات قشنگ میشه