2821
2789
عنوان

کنکور تجربی

103 بازدید | 14 پست

دوستانی که کنکور دادید یا میخواید کنکور بدید یه سوال دارم ، دروس عمومی از کنکور تجربی حذف شده یا باید مطالعه بشه؟ یعنی دفترچه سوالات فقط شامل دروس تخصصی یا دروس عمومی هم هست؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط اختصاصی ها تو کنکور ازش سوال طرح میشه عزیزم ، برای همه رشته ها

اما تو بخش معدل که تاثیرش ۶۰ درصد باید دروس عمومی دوازدهم مطالعه شه

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

فقط اختصاصی ها تو کنکور ازش سوال طرح میشه عزیزم ، برای همه رشته هااما تو بخش معدل که تاثیرش ۶۰ درصد ...

من سال ۹۶ کنکور دادم ، برای همین الان میخوام دویاره کنکور بدم نمیدونم چجوریه ، یه عده میگن دروس عمومی با معدل حساب میشه یه عده میگن نه ، یعنی سر کنکور تجربی دو تا دفترچه عمومی و اختصاصی میگیریم که باید پاسخ بدیم؟؟؟

برای امسال یعنی ۱۴۰۴ نهایی دوازدهم ۶۰ درصد و کنکور ۴۰ درصد برای پشت کنکوری ها 

به این صورت که تو کنکور زیست و فیزیک و شیمی و ریاضی و زمین ازمون تستی میدی و مابقی درسا رو نهایی تشریحی میدی

برای امسال یعنی ۱۴۰۴ نهایی دوازدهم ۶۰ درصد و کنکور ۴۰ درصد برای پشت کنکوری ها به این صورت که تو کنکو ...

من تجربی اول دبیرستان خوندم بعد تغییر رشته دادم دیپلم انسانی گرفتم کنکور هم کنکور انسانی دادم ، الان میگن با هر دیپلمی میشه کنکور تجربی یا هنر شرکت کرد ، دروس عمومی با همون سوابق تحصیلی دیپلمم محاسبه میشه؟

من تجربی اول دبیرستان خوندم بعد تغییر رشته دادم دیپلم انسانی گرفتم کنکور هم کنکور انسانی دادم ، الان ...

حقیقتا اینو نمیدونم ولی مدیکال استوز فکر

کنم تو تلگرام بات پرسش و پاسخ دارن میتونی بپرسی 

و اینک فکر نکنم همون نمرات در نظر بگیرن احتمال زیاد باید دوباره ایجاد سابقه کنید.

یعنی من باید برگردم مدرسه بزرگسالان دیپلم تجربی بگیرم دوباره و نهایی شرکت کنم؟

خیر دیپلم اگه داری لازم نداری

ولی باید دروس دوازدهم رو نهایی بدی

ثبت نام میکنی ایجاد سوابق و ی حوزه بهت میگن اونجا میاری نهایی میدی

من سال ۹۶ کنکور دادم ، برای همین الان میخوام دویاره کنکور بدم نمیدونم چجوریه ، یه عده میگن دروس عموم ...

سه تا دفترچه میگیری که هر سه تاش اختصاصیه.

عمومی اصلا تو کنکور نمیاد

تو امتحانای نهایی خرداد هست فقط..

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

2828
2791
2779
2792