2777
2789
عنوان

راهنماییم کنید

25 بازدید | 5 پست

بچه ها ی پسر خاله دارم که الان یک ساله دوستیم امروز بهم گفت با من فرار میکنی گفتم فرار کنیم کجا بریم؟ گفت تو مغازه میمونیم گفتم اونوقت همه میفهمن که گفت قرار نیس کسی چیزی بفهمه یعنی چی ما باهم فرار کنیم و کسی چیزی نفهمه اینجوری که عقدم نمیتونیم بکنیم 

دنیای عجیبی ست!!! ناراحت باشی،کسی دلداری ات نمیدهد!خوشحال که باشی،کسی تبریک ات نمیگوید!گریه کنی،کسی اشک هایت را پاک نمی کند!اما کافی ستاشتباهی مرتکب شوی؛همه سرزنشت میکنند...!🙂

بچه ست این پسر !!!وقتی فامیلین چرا این همه دوستی بگو بجای فرار خاله رو بفرست خواستگار مرد باش

میگم میگه کسی چیزی نفهمه خب یعنی چی من دوسش دارم 

دنیای عجیبی ست!!! ناراحت باشی،کسی دلداری ات نمیدهد!خوشحال که باشی،کسی تبریک ات نمیگوید!گریه کنی،کسی اشک هایت را پاک نمی کند!اما کافی ستاشتباهی مرتکب شوی؛همه سرزنشت میکنند...!🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیخود ..اون دوستت نداره پس .بچه بازی در میاره زرنگ باش بگو بیاد خواستگاری یعنی به مادرت میگم چه پیشن ...

همیشه میگم یا میگع نمیخوام زن بگیرم یا میگع شرایطشو ندارم 

همیشه میگم یا میگع نمیخوام زن بگیرم یا میگع شرایطشو ندارم

بگو پس هروقت شرایشو داشتی رابطه مون جدی میکنیم دیگه قرار دیدن تموم ..زرنگ باش اسیر یه بچه سال تشو که نمیدونه با خودش چند چنده