2789
ببلاک ساده میدادی چند وقتشونه

اره 

الان بزرگه پیش دبستانی میره😂 ۵ سال پیش میدادم اولش نان و بیومل و آپتامیل دادم ولی نمیخورد اصلا بعد چون یک ماه زودتر به دنیا اومده بود وزنش ۱۲۰۰ بود به شدت ضعیف و کوچولو دکتر گفت هر طور شده باید شیر خشک بخوره برای وزن گیر شیر خشک های زیادی امتحان کردم ولی نخورد آخرش ببلاک دادم انقدر خوشمزه بود بچه ام بخور شد حسابی  در عرض دوماه از نمودار وزنش جلو زد😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشگلی نداشت؟تو دستگاه موند؟منم‌ نگرانم اینجوری بشه

اره ریه هاش کامل نشده بود آمپولم نزده بودم هیچ مشکلی هم نداشتم یهویی شد زایمانم دکترمم تعجب کرد 

اره یک هفته تو دستگاه بود 

نه نگران نباش الان بدترین چیز استرسه برات به خدا توکل کن انشاالله صحیح سالم میان تو بغلت

اون زمان شیر خشکا تپل میکردن😄 الان رو نمیدونم

هوم البته اون تپلی الکیه از یک سالگی ک شیر قطع کردم دوباره لاغر شد   چون دکتر گفت وابسته شیر شده غذا نمیخوره 

هنوزم لاغر و ریزه میزه کلاسشونه دختر برادرم ۳ سالشه ازش بزرگ‌تر معلوم میکنه 😂

اره ریه هاش کامل نشده بود آمپولم نزده بودم هیچ مشکلی هم نداشتم یهویی شد زایمانم دکترمم تعجب کرد اره ...

اخ اخ‌ خداحفظش کنه منم نگران همینم دوقلوهازودتربدنیامیان باوزن کم خداکنه همچی بسلامت بگذره 

الانم‌تپل میکنن دختر جاریم نان یک میخورد انقدچاق شد ک پوشک سه استفاده میکرد ماه سوم خخخخ

اره ولی بعد ک شیر نخورن لاغر میشن فقط الکی چاق میکنن شیر خشکا 

مثلا من دخملم ۱۱ ماهگی ۱۵ کیلو بود بعد ک شیر قطع کردم رسید به ۹ کیلو 

عزیزم مبارک باشه انشالله بسلامتی زایمان کنی❤️کالسکه دوقلو حتما بگیر من خودم از دیوار خریدم که قیمت مناسب تر گیرم بیاد و الانم که یک سال و نیم هست دارم ازش استفاده میکنم هنوز سالمه کاملا ....گهواره هم که مثل ننی تکون بخوره بگیر برای خواباندن شون لازمه میشه 

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

عزیزم مبارک باشه انشالله بسلامتی زایمان کنی❤️کالسکه دوقلو حتما بگیر من خودم از دیوار خریدم که قیمت م ...

قربونت عزیزم ممنون ازراهنماییت مچکر.اره کالسکه از نون شب واجبتره بنظرمنم 😂😂🤱